1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
4,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Helge,
Vaksdal

+
Kort vei til sentrum
-
Kjøkkenredskap , steikepanne var det ikke feks.

Bekreftet gjest: 2019-06-02


4 av 10

Kristin,
Hagfors

+
Litet familjärt hotell, trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Låg nära till allt.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-25


1 av 10

Inger,
Lakselvbukt

+
Takterasse
-
Mer varme på rommer .. vi opplevde det som å bo i en vaskekjeller.

Bekreftet gjest: 2019-05-18


10 av 10

Brit ,
Tønsberg

+
Lite og intimt
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-05-17


7 av 10

Elisabeth,
Oslo

+
Sentralt,lite hotell,koselig,hyggelig betjening,rent.Flott tak terrasse..
-
Gammelt hotell.For lytt der.Virker litt kaldt på grunn av mur og i dårlig vær,regn,da blir det guffe inne.Regn kommer inn ifra terrassen på rom 4.Lite sol der...HELT GREIT HVIS EN BARE ER UTE DER DA...LIV DER I SESONGEN -SENTRUM...KAN ANBEFALES...KUN 2 STJERNER DER...MÅ TA DET EN FÅR-BESTILLER....IKKE LUKSUS.EN DEL KATTER RUNDT DER..SOM VILLE INN...KOSELIG MED DYR...EGEN FIN ATMOSFÆRE...SELVSTENDIG HOTELL..BRA MED VANN OG VIN FLASKE TIL FOLK DA EN KOMMER PÅ ALLE ROM.SERVICE...

Bekreftet gjest: 2018-09-30


2 av 10

Britt ,
Tromsø

+
-
Hadde leilighet i resepsjonen. Det var så lydt at det virka som resepsjonen var inne i leiligheten vår. Kjempetrangt både på rom å bad. Veldig upraktisk og ubehagelig å komme seg ut av dusj, med så høy kant. Direkte farlig. Holdt på å skli flere ganger på tur ut av dusjen. Verandadør så "skranglete" at om noen ville komme seg inn, var det bare å gi et lite dytt. Mat var ikke inkludert, så der kan vi ikke uttale oss. Beliggenhet fint. Men minimalt med sol ved bassenget. Dermed også isvann. Katter mjauet natt og dag, og prøvde å komme seg inn om verandadør stod åpent. Kun sittemuligheter i seng og ute på veranda. Dårlige innestoler. Kjøleskapet frøs vannet og maten vår.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


4 av 10

Camilla ,
Kristiansand

+
Personalet var veldig hyggelige og hjelpsomme. At det sto en flaske vin og en flaske vann ved ankomst, var et veldig pluss. Rene håndklær ofte, ryddet og oppvasken tatt.
-
Stå tydeligere at det ligger så nærme vei og natteliv. Har man leilighet ut mot gaten, er det veldig merkbart med støyen. Slitt inventar, som luktet. Ikke knagger å henge opp klær osv. Egner seg ikke å lage mat der. Vann lakk inn på det ene soverommet, etter en dag med regn. Dørene ut, virket utette og dårlige i låsen.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


1 av 10

oddny ,
senja

+
stille og rolig sted.
-
går nok ikke an å gjøre noen forandringer på det gamle hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

Bjørg,
sylte

+
tak takterassen,, fantastisk !
-
litt mer skille mellom altanene. ingen sak å bevege seg mellom altanene...… Hadde vert nok med en liten skillevegg mellom altanene.

Bekreftet gjest: 2018-09-22


10 av 10

Kristine,
Bodø

+
Rommene
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

14 vurderinger
Utmerket
 
4
Veldig bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

22.12.2017

Innlegg av MarianneE165

Veldig enkelt

Veldig enkelt hotel. Savner mer skap og oppbevaringsplass. Veldig dårlige madrasser. Det er heller ikke skille mellom terassene, slik at det blir lite privat om du vil sitte ute. Men hotellet har en fantastisk utsikt fra takterassen. God service og veldig sentral beliggenhet, midt i sentrum.

 
06.09.2016

Innlegg av TunsbergThorsen Stavanger, Norge

Herlig lite hotell

Kan absolutt anbefale dette lille hotellet. Det ligger omtrent midt i smørøyet, med utesteder og yrende liv bare et steinkast unna, men likevel stille og fredelig her. Enkel standard, men vi hadde det vi trengte for en ukes opphold. Verdens minste bad, men greit nok. Hyggelig og hjelpsom dame i resepsjonen. Lite basseng i hagen, og herlig takterrasse med utsikt mot vest.

 
15.09.2015

Innlegg av Elin1952 Hamar, Norge

Lite, koselig leilighetshotell.

Fin beliggenhet nær torget i Platanias. Helt o.k. rom, kanskje litt slitt, men renhold og personalet veide opp for det med sin hyggelige væremåte. :-) Vil nok ikke anbefale Agapi for barnefamilier da det ikke finnes noen plass for barna å leke, Litt lite basseng, men greit nok. Ikke langt til stranda. Elin.

 
13.09.2015

Innlegg av astri2015 Skien, Norge

Ferietur til Platanias, Kreta

Vi ble tatt imot med slik varme og hjertelighet at vi følte oss hjemme med en gang.Fem skritt fra leiligheten og vi var i bassenget! Romslig leilighet med gode senger. Takk til Ioanna, Anastasia og Kiki for at dere bidro til å gjøre oppholdet på Agapi til en flott opplevelse. Så vidt jeg vet betyr ordet Agapi kjærlighet og hotellet bærer sitt navn med rette

 
26.08.2014

Innlegg av maggan642019

Litet sjarmerende hotell

Perfekt litet hotell med nærhet til alt. I leiligheten finns alt du trenger for et koselig opphold. Personalet er trivelig og de gir en hjemme koselig atmosfære. Poolen perfekt. At ha et bra boende gjør så mye med ferien til tross for at man ikke er så veldig mye i leiligheten. Det er 5:e gangen jeg er i Platanias og med forskjellige hotell vær gang men til dette kommer vi tilbake neste gang vi skal til Platanias.