Kolymbari – en deilig perle på vestkysten

Kolymbari

  • • Sjarmerende bosteder
  • • Fine All Inclusive-hoteller

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Til denne hyggelige lille feriebyen reiser de som vil bo litt unna de større turiststedene. Her kan du i ro og fred omgås med dine nære og kjære, og koble av med late dager på stranden.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Kolymbari

Bassenget

Nereides (Kreta)

Fra 6 900 NOK

Fakta om Kolymbari

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Det tar ca. 1 time med buss fra flyplassen i Chania til Kolymbari. Reisetiden varierer dog avhengig av rute, antall hotellstopp og trafikken i området. Det er vanligvis ikke reiseleder fra Apollo med på bussen.

Strender

Stranden i Kolymbari strekker seg helt til nabobyen Maleme. Den består hovedsaklig av sand/rullestein. Undervannsstrømmer forekommer langs hele kyststrekningen når det blåser kraftig.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,7 av 10 Kolymbari
Våre gjesters vurdering, Basert på 754 vurderinger