Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Stilige ettromsleiligheter med ekstraoppredning på sovesofa. Kombinert minikjøkken og oppholdsrom. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 1-3

Juniorsuite med privat basseng, aldersgrense 16 år

Elegante juniorsuiter som ligger i hotellets nybygde del. Dobbeltseng og sovesofa. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Kaffefasiliteter, minikjøleskap og strykefasiliteter. Hårføner. Bad med dusj, badekar og wc. Badekåper, tøfler og bassenghåndklær. Uteplass med privat basseng (16 m²) med jacuzzifunksjon, to stoler på uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke. Aldersgrense 16 år for å bo i suitene.
Romstørrelse: Ca. 37 m²
Antall personer: 1-2

Juniorsuite, aldersgrense 16 år

Elegante juniorsuiter i hotellets nybygde del med dobbeltseng og sovesofa. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Kaffefasiliteter, minikjøleskap og strykefasiliteter. TV. Hårføner. Badekåper, tøfler og bassenghåndklær. Dusj, badekar og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Aldersgrense 16 år for å bo i suitene.
Romstørrelse: Ca. 36 m²
Antall personer: 1-2

Minisuite, aldersgrense 16 år

Elegante minisuiter i hotellets nybygde del med dobbeltseng og to sovesofaer eller en sovesofa og en lenestol som kan gjøres om til seng. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Kaffefasiliteter, minikjøleskap og strykefasiliteter. TV. Hårføner. Badekåper, tøfler og bassenghåndklær. Bad med dusj, badekar og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Aldersgrense 16 år for å bo i suitene.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2

Superiorsuite, aldersgrense 16 år

Romslige og elegante superiorsuiter i hotellets nybygde del med dobbeltseng og to sovesofaer. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Kaffefasiliteter, minikjøleskap og strykefasiliteter. 2 TVer. Hårføner. Badekåper, tøfler og bassenghåndklær. Dusj, badekar og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Aldersgrense 16 år for å bo i suitene.
Romstørrelse: Ca. 60 m²
Antall personer: 2

Toroms suite med basseng, aldersgrense 16 år

Elegante toroms suiter med ett soverom i hotellets nybygde del. Dobbeltseng og to sovesofaer eller en sovesofa og en lenestol som kan gjøres om til seng. Sittegruppe. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Kaffefasiliteter, minikjøleskap og strykefasiliteter. Badekåper, tøfler og bassenghåndkle. Bad med dusj, badekar og wc. Uteplass med eget basseng med jacuzzifunksjon, og to solsenger. Rengjøring 7 ggr/uke. Aldersgrense 16 år for å bo i suitene.
Romstørrelse: Ca. 57 m²
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Pene toromsleiligheter med ett soverom, enten med dobbeltseng eller to separate senger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på hjørnesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 36 m²
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet med basseng

Lekre leiligheter med ett soverom, enten med dobbeltseng eller to separate senger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på hjørnesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 36 m²
Antall personer: 2-4