Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 11 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Steinar,
Nesodden

+
Bra beliggenhet nær strand. meget bra frokost! Mye trapper!!
-
Hotellet virker nedslitt og trenger en oppfrisking.

Bekreftet gjest: 2019-03-11


7 av 10

Birgitte,
Ås

+
Beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-02-18


9 av 10

Nils,
Vega

+
Beliggenhet, service, god mat og renhold
-
Kan ikke bli bedre, bortsett fra at det var vanskelig å Stå opp av sengen for oss litt stive og støle eldre. Madrassen var supergod, men plattformen den lå på var vanskelig å takle. Var alt for bred.

Bekreftet gjest: 2019-02-04


9 av 10

Kine,
Åros

+
Servicen, blide og hyggelige personalet. Veldig rolig og behagelig omgivelser.
-

Bekreftet gjest: 2019-01-21


7 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-01-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

705 vurderinger
Utmerket
 
272
Veldig bra
 
251
Bra
 
101
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

11.01.2019

Innlegg av Stig O. P

Supert Hotel

Fantastisk bra Hotel i utkanten av Krabi. Fin beliggenhet nær sjøen og en bra strand når det er høyvann, litt lenger å gå ved lavvann. God restaurant og et fantastiskt godt personale. Anbefales på det sterkeste.

 
16.10.2017

Innlegg av haraldb803 Stavanger, Norge

Rolig plass

Hadde to netter her i midten av oktober. Hotellet ligger litt avsides, som gjør at du kommer litt bort fra de veldig befolkede strendene rundt ao nang. Selve hotellet holder god stand, når vi var drev de me lettere oppussing, uten at det var til noe sjenanse i det hele tatt. Rommene var store og veldig flotte, og servicen var god over hele hotellet. Frokosten var utrolig god her, men godt utvalg. Fint bassengområdet. Enn kan se at hotellet er noe slitt i enkelte områder hvis man ser etter, men de jobbet med oppussing. Restauranten ved stranda hr veldig fin plassering, men maten vil jeg beskrive som middelmådig. Prisene er også litt over enn hvi du reiser til f eks ao nang. Vi prøvde også nabo hotellet sin restaurant som utseende messing så fantstisk ut, men maten her var heller ikke noe bedre. Alt i alt hadde vi noen utrolig fine dager her, og anbefales for par og familier.

 
15.12.2015

Innlegg av Steinar H Kristiansand

Fantastisk Hotell

Vi kom til Hotellet en sen kveld i begynnelsen av Oktober 2015. Vi kom direkte fra Bangkok og yrende liv. Vi ville ha noen rolige dager og slappe av. Det var en fantastisk opplevelse med rolige og avslappende dager. Oktober er ikke høysesong og derfor var det relativt stille på stranden og på de fire hotellene som hører til stranden. Vi likte oss så godt at vi allerede etter 2 dager forlenget oppholdet helt til vi skulle reise hjem. Vi hadde 10 fantastiske overnattinger på plassen. Su som er direktøren på hotellet var helt fantastisk. Hun tok oss med på guidet tur og passet alltid på oss. Det samme kan sies om servitørene Bond og Go, de serverte ypperlig mat og gjorde alt for at vi skulle trives.

 
12.12.2015

Innlegg av Ida B

Hotell for late dager med kjæreste eller familie

Fantastisk hotell i rolige omgivelser, med fantastisk utsikt. Hotellet har en gjennomgående god standard, med asiatisk stil. Hotellet befinner seg ca 20 min unna tettsted/by. Restauranten på hotellet byr på god frokost, middag og roomservice. Det finnes muligheter for utflukter med longtail-båter og hotellets egne kanoer(gratis tilbud) på stranden. Som thailandske strender flest forandrer stranden seg raskt med tidevannet, og derfor oppleves stranden forskjellig fra ulike tidspunkter på dagen. Ved flo må man påregne å gå flere hundre meter for å komme til vannet for en dukkert. Stranden har også et myldrende dyreliv med både krabber, øgler og firfisler. Det finnes også aper i området, som kan oppleves som veldig nærgående. Staben på hotellet var meget hyggelige, og var svært imøtekommende på alle vis. De booket alt fra spabehandlinger til taxi inn til nærmeste tettsted. Ypperlig renhold på hotellrommet.

 
30.07.2012

Innlegg av jonnymose

Perfekt ferie. Gjemt paradis i krabi.

Hotellet ligger en 20 minutters taxi tur utenfor krabi by og er et gjemt paradis i krabi. Meg og min samboer var her i 4 dager og storkoste oss. Vi bodde på ett pool acces room og. Rommet og badet er veldig stort og med detaljer som gir det et veldig luksuriøst preg. Stranden er rett nedenfor hotellet og bassenget rett ved siden av strandområdet. Betjeningen er utrolig hyggelig og gir deg et stort smil hver gang de ser deg. De kan hjelpe deg med alt som du ber om, vi hadde tatt feil av fergetidene mellom krabi og phuket så de ordnet en taxi for oss istedet. Restauranten lå nede på stranden og maten var eventyrlig. Litt dyrere enn i Thailand ellers, men definitivt verdt det. Frokosten var variert og betjeningen var veldig imøtekommende viss du ønsket noe utenfor frokostmenyen. Sammenlagt var oppholdet vårt en utrolig god opplevelse. Dette er et perfekt sted for et par og slappe av og leve i luksus noen dager. Et virkelig paradis