Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pakasai Resort er et hyggelig hotell som omfatter flere bygninger oppført i thailandsk stil. Rommene ligger fordelt i rolige omgivelser i et tropisk naturområde.

Bassengområdet omfatter et evighetsbasseng med saltvann og barneseksjon. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert.

Maten som serveres på hotellet er produsert i nærområdet og de fleste grønnsakene dyrkes på hotellet. Frokostbufféen serveres i restaurant Dalah. Lunsj og middag kan man i à la carte-restauranten med fersk fisk og lokale retter. Tree Top Café er det perfekte stedet for avkobling og her serveres Afternoon Tea hver dag. Hotellets poolbar heter Pool Café og serverer forfriskninger og snacks hele dagen.

Hotellet har et treningsrom og de har sykler til utlån. Thaiboksing mot avgift. Det er et fint spa med behandlinger og massasje mot avgift. Matlagingskurs mot avgift.

Wifi i fellesområdene. Røyking er forbudt på hele hotellet, bortsett fra i en egen røykesone. Store nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet.

Det er gangavstand til Ao Nangs sentrum med restauranter, barer og butikker. Dessuten ligger Railey Beach i neste bukt, cirka 1 kilometer sørover.

Miljøarbeide på hotellet
Her kildesorteres alt avfall, også på rommene, og rengjøringsmidlene, dusjsåpe og sjampo er økologisk. Til å varme opp bassenget og til utelysene benyttes solcellepanel. Som gjest får du en belønning om du benytter håndklærne i flere dager.

Ved innsjekking tar hotellene ofte et depositum, som kan betales kontant eller med kredittkort. Beløpet tilbakebetales/tilbakeføres kredittkortet ved utsjekking.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Sesongvariasjoner

Antall personer i rommene vinteren 2023/2024:

  • Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn
  • Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn
  • Juniorsuiter for 1-3 personer, hvorav 1 barn
  • Clubrom for 1-2 personer

Antall personer i rommene vinteren 2024/2025:

  • Dobbeltrom for 1-3 personer
  • Deluxerom for 1-3 personer
  • Juniorsuiter for 1-2 personer
  • Clubrom for 1-2 personer

Alle hotell – Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Nyt liver ved bassenget, unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.