Pakasai Resort

Pakasai Resort

  • • Fint bassengområde
  • • Vakker utsikt over vakker natur
  • • Miljøvennlig hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

De alltid vennlige og blide ansatte på hotellet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pakasai Resort er et hyggelig hotell som omfatter flere bygninger oppført i thailandsk stil. Rommene ligger fordelt i rolige omgivelser i et tropisk naturområde.

Herlig bassengområde
Bassengområdet omfatter en infinity-pool med saltvann og barneseksjon samt gratis solsenger, parasoller og gratis badehåndklær.

Lokalprodusert og økologisk mat
Maten som serveres på hotellet er produsert i nærområdet og de fleste grønnsakene dyrkes på hotellet. Frokostbufféen serveres i restaurant Dalah. Lunsj og middag kan man i à la carte-restauranten med fersk fisk og lokale retter. Tree Top Café er det perfekte stedet for avkobling og her serveres Afternoon Tea hver dag. Hotellets poolbar heter Pool Café og serverer forfriskninger og snacks hele dagen.

Trening og velvære
Hotellet har et gratis treningsrom og de har sykler til utlån. Thaiboksing mot avgift. Det er et fint spa med behandlinger og massasje mot avgift.

Miljøvennlig hotell
Her kildesorteres alt avfall, også på rommene, og rengjøringsmidlene, dusjsåpe og sjampo er økologisk. Til å varme opp bassenget og til utelysene benyttes solcellepanel. Som gjest får du en belønning om du benytter håndklærne i flere dager.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Matlagingskurs mot avgift. Aktivitetsprogram med lokale aktiviteter 2 timer hver dag uten kostnad. Romservice mellom kl. 11.00 og 23.00. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Oppdag omgivelsene
Det er gangavstand til Ao Nangs sentrum med restauranter, barer og butikker. Dessuten ligger Railey Beach i neste bukt, cirka 1 kilometer sørover.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Ved innsjekking tar hotellene ofte et depositum, som kan betales kontant eller med kredittkort. Beløpet tilbakebetales/tilbakeføres kredittkortet ved utsjekking.
  • Røyking er forbudt på hele hotellet, bortsett fra i en egen røykesone.
  • Store nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet.