Reisetips for Krabi

Reisetips for Krabi

Milelange, blendahvite strender. Kalksteinsfjell. Varmt turkist hav. Hele Krabi er som en kulisse fra en film, og med en så gjestfri og inkluderende atmosfære at du ikke har lyst til å reise hjem igjen. I denne provinsen på fastlandet øst for Phuket er strendene kritthvite og folket vennligere enn din egen mormor! Skjærgården med de 150 øyene er ubeskrivelig vakker. Her kan du dykke, klatre, padle kajakk og mye mer – se våre reisetips!

Fine strender

I tillegg til de fine strendene rundt Ao Nang og Klong Muang er det er rekke herlige strender på øyene i skjærgården Phra Nang Bay å velge mellom.

Les våre tips om de fineste strendene

Krabis vakre øyer

I nærheten av Krabi og Phra Nang Bays vakre skjærgård er det flere øyer og dramatiske kalksteinsklipper som reiser seg fra havet. Vi samlet en øy-guide.

Les våre tips om Krabis øyer

Ting å finne på rundt Krabi

Det er mye å finne på i dette området. Padling i den eventyrlige skjærgården, klatre, dykke, bade i varme kilder og unne deg en herlig massasje på stranden.

Tips om ting å gjøre på Krabi

Populære restauranter

Den gode maten er et selvsagt høydepunkt på en ferie i Thailand. Her tipser vi om gode restauranter som vi kan anbefale i Ao Nang og Krabi.

Les våre tips om restauranter

Severdigheter og shopping

Vakre solnedganger ved stranden, tempel, markeder og autentisk småbyliv er slikt du kan oppleve på din ferie i Krabi.

Les mer om severdigheter og shopping