Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 1 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

,

+
alt
-
ingen

Bekreftet gjest: 2019-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

1062 vurderinger
Utmerket
 
573
Veldig bra
 
315
Bra
 
109
Mindre bra
 
41
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

05.08.2019

Innlegg av hannekj82

Første gang i Thailand

I år tok vi for første gang turen til Thailand og til Koh Samui. Vi ankom et fint sted og ble mottatt av hyggelige mennesker som hjalp oss med baggasje inn til våre bungalower. Bungolowen var super for oss (3pers), men det første vi oppdaget var en kakerlakk på badet. Jeg haaaater disse og ble veldig redd, men det tok dem ikke lang tid før den ble slått ihjel og fjernet. Jeg forventet ikke kakerlakk innendørs, men har allikevel stor forståelse for at disse finnes i varme strøk som Thailand. Området var fint og veldig veldig rolig. Det er forsåvidt vel og bra, men med tanke at vi var en familie med barn så skulle jeg nok faktisk ha ønsket at vi så flere folk på stedets område. Jeg savnet litt aktiviteter på området. Som biljard, dart, bordtennis e. l. Det var ingenting å gjøre der annet enn å nyte dagen ved bassenget eller å gå ned til stranda, men dessverre er stranda full av skjell og koraller så man bør ha fottøy for å gå der, slik at da spesielt de minste ikke skader seg. Stedet og bevertningen i seg selv var super og det var vi virkelig fornøyde med. De var blide, hyggelige og imøtekommende hver dag!! Beliggenheten blir et stykke unna andre steder fordi trafikken alltid går tregt så var det noe som trekker ned. Vi liker å kunne gå litt rundt for å finne et fint spisested på ettermiddag /kveld, men det lot seg ikke gjøre. Vi måtte ta taxi uansett hvor vi skulle, dermed måtte middag planlegges. Vil allikevel kunne anbefale stedet til voksne personer som ønsker et rolig sted å feriere. Da er dette ypperlig! Vi kommer til å huske bevertningen og da spesielt de som jobbet i restauranten. Nydelig mat, cocktails, smoothies og is hadde de også!

 
11.03.2018

Innlegg av Kristen T Haugesund, Norge

Avsides men avslappende

Dette er stedet for ro og fred. En avsides plass, men veldig fint. Rommene var rene og pene. Godt med WiFi overalt. Nydelig bassenger, fin strand men ikke helt ren. Hotellet kunne godt hatt en som ryddet litt på stranden, ellers var uteområdet rundt hotellet var koselig og fint. God frokost med en liten buffé, en som laget omelett, stekt egg eller alt som en kan tilbringe med egg. Menyen over middagene var variert. Til forrett NT Pan-geared Scallop (kamskjell), NT Whole Sea Bass (Deep fried with sweet chili sauce) må bare prøves for de som elsker fisk, den var fantastisk god. 420 bath var heller ikke noe upris. Hotellet har gratis transport til sentrum som ligger kun fem min. med bil. Hotellet kunne skaffe scooter til 300 bath pr. dag men en kan leie til 150-200 over alt. Massasj på hotellet startet på 1.600 bath, men går du 150 meter nord på stranden får du Masasje fra 300 bath. Alt i alt en helt grei plass for en rolig ferie.

 
24.01.2016

Innlegg av Seniorbowler2013 Krakow, Polen

12 dagers opphold på Møvenpick.

Fine rom i bungalov-stil. Man ber om rengjøring ved hjelp av en grønn blomst som man setter i et stativ utenfor rommet. Dette virker bra, men dessverre var renholdet ikke utført før ved 17 -18 tiden. Dette ble bemerket til ledelsen. Vi var uheldige og hadde ikke varmt vann i 4 dager. De "fikset" dette 2 ganger før de til slutt byttet varme-enheten. Personalet var ekstremt høflige og tjenestevillige. Restaurant-personalet likeså. Resort'en ligger litt utenfor alfarvei. (600 -800 bath med taxi 150 - 200 kr)) fra de fleste spisesteder. En liten naborestaurant har bra mat til under 1/2 pris i forhold til hotellets.

 
02.03.2014

Innlegg av Odd Harris G

The Passage

Etter 3 uker andre steder i Thailand skulle vi avslutte med 14 dager i februar 2014, hadde ok bungalow ved bassenget med flott utsikt. Perfekt sted for de som vil være på et sted med hyggelig betjening inkl barpersjonale samt ok mat. Hadde meget fin valentinsdag med eget bord for 2 nede på stranden med 5 retters middag samt rødvin som ikke var iskald Ikke egnet for de som ønsker å bade i sjøen, ekstremt langgrunt med masse steiner og koraller samt (leirete) bunn. Et sted jeg ikke kommer tilbake til pga stranda/sjøen. Odd Gjermstad

 
10.11.2019

Innlegg av joworsf Melbourne, Australia

Perfect family holiday and resort

We stayed at The Passage Samui in 3 garden villas for 10 nights in late Oct/ early Nov 2019 with our family of 6 adults. We found the resort to be fantastic - the villas were lovely and well appointed with everything we could want, the 3 swimming pools offered a welcome relief from the heat with the gardens featuring beautiful flowering plants wonderful to wander amongst. Our package included traditional Thai massages at the Chaba spa which we all enjoyed throughout our visit. Although the resort is out of Chaweng where all the action is (about 30 min drive) we took advantage of the daily shuttle service to Chaweng and Nathon on a few days but also hired scooters through the resort at a small cost of 300thb per day which were a perfect way of getting around the island and seeing the sights also. It was nice to stay in a resort that wasn’t in the centre of town - the beach was very relaxing to swim in - each day the beach was swept and cleaned but a lot of rubbish and debris swept into shore with the tide. The resort staff were all very friendly and offered great service - greeting us at all times and even taking the time to find out your name. Service in particular from Beauty, Jud and Owen in the restaurant & pool bar plus the housekeeping staff who serviced our room daily was outstanding. Thank you to The Passage Samui for helping us to make great family holiday memories - highly recommend.