Reiser til Langkawi, Malaysia

Langkawi

  • • Kritthvite strender og jungelens mystikk
  • • Velg reiselengde som passer deg
  • • Sol, bad og opplevelser

Langkawi består av hele 99 paradisøyer med langstrakte strender, svaiende palmer og flotte strandresorter. Det hele er omgitt av tropisk regnskog med eksotiske dyr og nye oppdagelser. Dette er en populær øygruppe for turister over hele verden og her er alt tilrettelagt best mulig for en lykkelig ferie.Fakta om Langkawi

Lokal tid

+7 timer om sommeren +6 timer om vinteren

Valuta

Ringgit (MYR) 1 MYR = 2,1 NOK (juni 2018)

Mat og drikke

Langkawi er en skattefri øy. Hvilket gjør den ekstra billig. Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag uten drikke, ca. 40 kroner per person. En øl koster mellom 6-10 kroner.

Transport t/r hotell

Flyplassen på Langkawi ligger på den sørvestre delen av øya, i Padang Matsirat, ca. 25 minutter fra hovedstaden Kuah. Til Pantai Cenang/Pantai Tengah tar det ca. 15 minutter med bil.

Strender

Malaysia sies å ha noen av verdens fineste strender. Mest populære er strendene på Langkawi, Penang og Perhentian Island. I tillegg finner du fantastiske strender på den malaysiske delen av Borneo (øst-Malaysia).

Mer fakta

Været

jan 31°c
feb 33°c
mar 34°c
apr 34°c
mai 34°c
jun 33°c
jul 33°c
aug 33°c
sep 33°c
okt 30°c
nov 30°c
des 30°c

9 utfluktstips på Langkawi

Når er det best å reise til Langkawi?

Fra november til slutten av februar er det høysesong. Mars og april er de varmeste månedene. Mellom mai og oktober kan du forvente hyppige regnbyger – selv om det fortsatt er varmt og godt. Se værstatistikk for Langkawi her

Fra bassengkanten, Langkawi, Malaysia
Strand på Langkawi Malaysia
Zipline i naturen med Umgawa på Langkawi, Malaysia

Alle reisemål Malaysia

Penang

Penang – Strand, kultur og historie Penang er en symfoni av langstrakte strender, tropisk regnskog og yrende byliv. Her nyter du late stranddager i Batu Ferringhi, der hotellresortene ligger på rekke og rad. Det hele krydret med spennende matretter fra ulike hjørner av Asia. I delstatshovedstaden, George Town venter prisbelønnet gatemat, ikoniske monumenter fra ulike religioner og storslått arkitektur fra den britiske kolonitiden. Gå ikke glipp av regnskogen og nasjonalparkene i området rundt, som byr på mystikk, spenning og nye oppdagelser.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur – Hovedstad og storby. Malaysias Kuala Lumpur er et veldig spennende eventyr i seg selv. Her er det høye skyskrapere, moskeer og kirker, luksuriøse hoteller og spennende restauranter som popper frem fra i et hull i veggen. I Kuala Lumpur kan du bo billig, men allikevel bra. Klimaet er komfortabelt året rundt. Bestill flybilletter og hoteller i Kuala Lumpur med Apollo. Du avgjør selv hvor lenge du vil være borte.