Her finner du flybilletter til Thailand

Fly til Thailand

For de fleste er Bangkok et knutepunkt for en ferie i Thailand og andre steder i Asia. Skal du videre finnes det mange muligheter for innenlandsfly i Thailand, eller til andre land i Asia. Med oss kan du fly til Thailand med de største og mest kjente ruteflyselskapene. Ønsker du en ferdigpakket reise med fly og hotell kan du se vårt utvalg av charterreiser til Thailand.

Bestiller du en flybillett for å reise videre fra Bangkok, legg merke til at det finnes to flyplasser i Bangkok: Suvarnabhumi, som er hovedflyplassen, og "den gamle" flyplassen Don Muang.

Andre internasjonale flyplasser i Thailand er blant annet Koh Samui, Phuket og Hat Yai i sydlige Thailand, og Chiang Mai og Chiang Rai i det nordlige Thailand.

De fleste som flyr via Bangkok velger å ta noen netter i denne fascinerende storbyen, enten på starten eller slutten av ferien. Når du bestiller flybillett til Bangkok på apollo.no. kan du også legge til hotell i bestillingen din. Hvor du ønsker å bo og hvor mange netter du vil være der velger du selv.


Søk og finn flybilletter til Thailand