Koh Samui – en reise til sol og strand

En reise til Koh Samui er en reise til sol og sjø. Øya kantes av kilometerlange strender og atmosfæren preges av stille strandliv og avkobling. Er du ute etter natteliv og fornøyelser, har Chaweng et tilbud som passer de fleste.

Thai Airways logo Fly hit med Thai Airways førsteklasses service og komfort.

Populære hoteller – Koh Samui

Bassengområdet

Samui Natien Resort

Fra 12 748 NOK
Bassengområdet

Fair House Villas & Spa

Fra 13 648 NOK
Bassenget ved Beach Wing

Amari Koh Samui

Fra 17 398 NOK

Priseksempler gjelder 14 dagers reiser inkludert fly t/r og hotell.

Sett sammen reisen selv med rutefly og hotell

Du kan selv sette sammen reisen din ved å finne flybillett dit du ønsker å reise, og deretter legge til hotell. Da kan du velge mellom mange flyselskaper og hoteller. Hotellet kan være på samme sted som du flyr til, eller et annet sted, for så mange netter du ønsker.

Fakta om Koh Samui

Mat og drikke

En toretters middag ekskl. drikke på lokal restaurant koster ca. 100 kroner.

Transport t/r hotell

Innenriksfly fra Phuket eller Bangkok. Fra flyplassen på Koh Samui til hotellene i Chaweng tar det ca. 10-20 minutter. Angitte tider gjelder effektiv reisetid, lang ventetid kan forekomme ved venting på andre fly.

Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo. Ankomst Koh Samui: Etter passkontrollen, følg skiltene til Meeting Point.

Strender

Herlige strender med finkornet sand ved øyas lengste strand, Chaweng Beach, som er hele 7 kilometer lang. Lamai Beach, Boh Phut og mange andre strender på øya har noe grovere sand. I sommermånedene er det langgrunt på strendene pga. tidevannet, spesielt i nordlige Chaweng. Undervannsstrømmer forekommer.

For å bevare Thailands natur og strender har myndighetene forbudt all kommersiell virksomhet på strendene, som f.eks. strandbarer og utleie av solstoler og parasoller. Flere av filmene og bildene våre fra reisemålene er tatt for en stund siden og viser hvordan det så ut før loven trådte i kraft, men strendene er like vakre som før – med herlig sand og vidunderlig badevann.

Mange strender i Thailand er røykfrie og på Koh Samui er det forbudt å røyke på Boh Phut Beach.

Mer fakta

Været

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 31°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c
8,4 av 10 Koh Samui
Våre gjesters vurdering, Basert på 103 vurderinger