Rawi Warin

  • • Luksuriøst og lekkert
  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Mange fornøyde gjester

Fine Rawi Warin ligger vakkert til ved den skogkledde åsen, med strandkanten og mange strandaktiviteter utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det alt fra et fint trimrom, tennisbaner og sykler. For avslapping er det to bassengområder og avslappende yoga og massasje.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettroms villa for 1-3 personer. Suite med basseng for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 27 vurderinger

Siste vurdering

Bra beliggenhet nær strand. meget bra frokost! Mye trapper!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Rawi Warin omfatter flere toetasjes hus i den skogkledde åssiden. To bassengområder på hvert sitt nivå, ett har barnebasseng. Solsenger, parasoller og poolbar. Restaurant og bar. Saltvannsbasseng i sjøkanten i høysesong (desember til april, utenom monsuntiden).

Gratis WiFi i fellesområdene. Spa og trimrom samt bodyfit. Gratis yogarom for eget bruk, med instruktør mot avgift. Gratis boksering. TV-/spillrom og bibliotek. Gratis kajakk i høysesongen. Sykkel- og mopedutleie. Bakeri og vinutsalg. Minibank. Roomservice til kl. 23.00 og vaskeriservice mot avgift. Barnevakttjeneste på forespørsel mot avgift. 

Fin sandstrand ved hotellet med noen steinete partier. Dykking mot avgift. Transport med golfbiler på området (til midnatt). Store nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet for å komme til alle rommene, restauranten og bassengene. Shuttleservice med golfbiler inne på hotellområdet fra kl- 6.00 til midnatt. Ca. 800 meter til landsbyen Klong Nin med restaurant og minimarked. Ca. 13 kilometer til sentrum i Saladan. Lokal trafikk.

Måltider

Frokostbuffé samt julemiddag 24/12 og nyttårsmiddag. Halvpensjon mot tillegg.