1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Beach Rotana Abu Dhabi

  • • Barn spiser for 1 krone
  • • Høy kundetilfredshet
  • • Spa på hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Pent, veldrevet og service i verdensklasse – det er Beach Rotana Abu Dhabi. Feinschmeckeren kan glede seg til et stort restaurantutvalg med mange herlige, kulinariske opplevelser.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Beach Rotana Abu Dhabi består av to bygninger; Tower wing og Beach wing. Hotellet ligger ved stranden, og likevel midt i byen. Du har direkte adgang til Abu Dhabi mall fra hotellet. Bassengområde med barnebasseng og poolbar. Hotellet har en liten privat strand med bar. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær; også på stranden.

Ni restauranter med varierte menyer: buffé med internasjonale retter i Essence, à la carte med fisk og skalldyr i Finz, italiensk i Prego og tysk i Brauhaus, prisbelønt grill, polynesisk på Trader og indisk på Indigo, mens Beninhana har japansk-/amerikanske retter på kartet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis tennis (utstyr mot avgift), squash og trimrom. Treningsprogram med forskjellige timer. Gratis barneklubb. Spabehandlinger og massasje, aerobic og yoga mot avgift. Room service. Ca. 50 m til nærmeste supermarked og lokal transport.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barna for kun 1 krone.

Halvpensjon: Frokost og middag i bufférestauranten Essence.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 6.00-10.30 i restaurant Essence (fredag-lørdag til kl. 11.00)
- Lunsjbuffé kl. 12.00-15.30 i restaurant Essence. Tre-retters lunsj i en av restaurantene Finz, Prego's, Rodeo Grill, Indigo eller Brauhaus ca. kl. 12.00-15.30.
- Middagsbuffé kl. 19.00-22.30 i restaurant Essence. Tre-retters middag i en av restaurantene Finz, Prego's, Benihana, Franch Polynesian Cuisine, Rodeo Grill, Indigo eller Brauhaus ca. kl. 18.00-23.30.
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-23.30

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Clubrommene kan kan kun bestilles for vinteren 2018/19.