Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2,8 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche har en utmerket og sentral beliggenhet i hovedstaden Abu Dhabi. Her er det et mindre basseng i 20. etasje der du kan kjøle deg ned med et bad og nyte utsikten mot Saadiyat Island og Saadiyat Beach Club. På terrassen er det solsenger og parasoller å låne, likeså bassenghåndklær. Lokker strand og bading i havet er det knappe 3 kilometer til nærmeste strand.

Restaurant Lemon Lounge lokker med så vel internasjonale smaker som mer lokale. Her kan du spise hele dagen, fra frokost til middag. Det indiske kjøkkenets velkjente smaker kan nytes til lunsj eller middag på Kareem’s Indian Restaurant. I tillegg til disse to restaurantene finner du også en gourmetshop med delikatesser og bakverk. I Front Page Coffee, en lobby lounge, får du lettere snacks, sandwicher, alkoholfrie drikke og kaffe i en rolig og avslappende atmosfære.

Når det er opplevelser som lokker er det mye å se og oppdage bare noen kilometer fra hotellet, som den 8 kilometer lange The Corniche med gang- og sykkelstier, lekeplasser, restauranter, kaféer og ikke minst Corniche Beach. Kanskje leie en sykkel og begi deg ute på tur? Severdigheter som presidentpalasset Qasr Al Watan eller Louvre Abu Dhabi kan nås på bare noen minutter med bil. Vil du ha det skikkelig gøy anbefaler vi en tur til Yas Island med attraksjoner som Yas F1 Marina Circuit, Ferrari World og Yas Water World blant annet.

Her finner du våre beste tips til reisen til Abu Dhabi. Du kan også bli med på en av våre utflukter.

Avstanden til stranda er til Abu Dhabi Beach og avstand til sentrum er til Abu Dhabi Mall.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 6.30-10.00.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon
  • Helpensjon

Alle hotell – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.