Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer. Executiverom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rixos Marina Abu Dhabi er det tre basseng, et stort rektangulært basseng med separat barnebasseng og et basseng for voksne. Ved bassengene er det solsenger og parasoller samt håndklær til låns. Det er også mulig å leie cabanas. Også på stranda er det solsenger, parasoller og håndklær til låns.

Det er ikke mindre enn fem restauranter på hotellet, restauranten Turquoise serverer en internasjonal buffé, på The Bakery Club kan du velge et sunt måltid, Vero Italiano frister med klassiske italienske smaker, People's Restaurant har en meny med internasjonale retter og gourmetrestauranten The Flame Stake house som fra januar 2024 vil friste med argentinsk asado, lekkert grillet kjøtt. Når tørsten melder seg kan du ta noe å drikke i en av de mange barene; Anti-Dote, People's Pool Bar eller Isla Beach Bar. I januar 2024 åpner også Cuba Cigar Bar.

Unn deg en dag i hotellets spa. Der kan du blant annet nyte en hot stone-massasje og skjønnhetsbehandlinger. Spaet er også utstyrt med badstue, boblebasseng, dampbadstue og hamam.

Vannsporter tilbys på stranda, mot avgift. Bordtennis og yoga samt et par gruppetreningstimer og treningsrom.

Wifi inkludert. Lekeplass utendørs samt barneklubber i hotellets regi med engelsktalende personale for barn i 0-3 år, 4-6 år og 7-12 år. Myntvaskeri.

Hotellet ligger en kort spasertur fra Marina Mall der du finner all tenkelig shopping, et supermarked og flere restauranter og kaféer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Bestillinger gjort før 28. november har festmiddag på nyttårsaften.
  • Bestillinger gjort etter 28. november har en festligere middagsbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra er denne inkludert for barn 2-11 år.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.