Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie; privat strand, stort bassengområde og utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Ukens Deal! 

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til De forente arabiske emirater! Gjelder alle avreiser – i perioden 1/11-22 til 30/4 2023.

Kampanjen gjelder til 2. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Bestill »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det palmekledde bassengområdet på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er det basseng med vannsklie og poolbar. Bare et minutts gange fra hotellet ligger den private sandstranda med jetski og windsurfing mot avgift. Solsenger, parasoller og håndklær.

På hotellet er det ikke mindre enn ni restauranter. Frokost, lunsj og middagsbuffé serveres på La Terrazza, med utsikt over Persiabukta. I Bocca kan du botanisere i italienske retter, med utsikt over Cornichen. I Toki venter asiatisk mat, mens søtsakene står i rekke og rad i Bocca Bar. Kveldsunderholdningen får du med livemusikk på Jazz Bar & Dining Dazzling eller livesendinger i sportspuben Hemingway’s.

Vil du komme unna sola har hotellet tre innendørsbasseng, badstue og treningsrom som du kan benytte uten ekstra kostnad. Det finns også et eksklusivt spa med behandlinger mot avgift. Barna trives ekstra godt i barneklubben, som er i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass på hotellet.

Club Lounge
Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets club lounge. Her serveres snacks formiddag og kveld, samt Afternoon tea og kontinental frokost. Gjestene får også tilgang til privat inn- og utsjekking samt ekstra wifi.

Yas Island
Ta med familien og opplev Yas Island - bussen Yas Express er inkludert og stopper utenfor hotellet tre ganger per dag. Bussen går til Yas Island, der kjøpesenteret Yas Mall og de tre fornøyelsesparkene Ferrari World, Warner Bros. World og Yas Waterworld ligger.

Les mer om Yas Island her.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé. Bestiller du halvpensjon mot tillegg og bor på hotellet nyttårsaften er frokostbuffé, lunsj og festmiddagen inkludert.)
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne bestiller måltider hjemmefra spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé på La Terrazza kl. 6.30-10.30 på hverdager, 6.30-11.00 i helgene
 • Lunsjbuffé på La Terrazza kl. 12.30-15.30
 • Lunsj fra fast meny i restaurant Bocca kl. 12.00-15.30 (søndag-torsdag)
 • Lunsj fra fast meny i Escape Poolbar kl. 12.00-16.00
 • Middagsbuffé på La Terrazza kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast meny i restaurant Bocca kl. 19.00-23.00
 • Snacks i Escape Pool Bar kl. 16.00-18.00
 • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, brus, øl og vin på Escape Pool Bar kl. 12.00-19.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, brus, øl og vin på Vienna Plaza kl. 12.00-22.00.
 • 20 % rabatt på spabehandlinger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til frokost avreisedagen.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • Fra og med 18. juli 2022 og inntil videre er familiebassenget og barnebassenget samt vannskliene stengt for en større renovering. Bassenget for kun voksne er åpent som vanlig.
 • I Abu Dhabi må man fremvise Green Pass i appen "Al Hosn" for at få adgang til offentlige områder. Dette inkluderer hotell, badeland, museer, restauranter, butikker og shoppingsentre. Den påkrevde PCR testen kan tas på plass uten ekstra kostnad. Les mer om gjeldende regler for Abu Dhabi her. .

My Emirates pass – sommeren 2022

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2022. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av! 

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Alle hoteller – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranda. Hotellet har et stort bassengområde som frister til herlige bad og en privat, palmekledd sandstrand.

Radisson Blu Yas Island

Radisson Blu Yas Island er et elegant hotell som ligger på den vakre øya Yas Island. Dette er et område med sandstrender, shopping og kjente attraksjoner som Ferrari World og Yas Waterworld. Her venter en morsom familieferie i De forente emiraters største emirat og hovedstad.

Beach Rotana Abu Dhabi

Beach Rotana Abu Dhabi er et lekkert hotell med topp service. Her kan feinschmeckeren se frem til et bredt utvalg av restauranter og mange herlige kulinariske opplevelser. Spaavdelingen tilbyr en rekke behandlinger og fra hotellet kan du gå rett inn i Abu Dhabi Mall. Nyt herlige dager ved bassengområdet eller opplev alt det Abu Dhabi har å by på!