Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie med privat strand, flere bassengområder med blant annet et basseng med bølgemaskin samt utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det palmekledde bassengområdet på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er det basseng med vannsklie og poolbar. Bare et minutts gange fra hotellet ligger den private sandstranda med jetski og windsurfing mot avgift. Solsenger, parasoller og håndklær.

På hotellet er det ikke mindre enn åtte restauranter. Frokost, lunsj og middagsbuffé serveres på La Terrazza, med utsikt over Persiabukta. I Toki venter asiatisk mat, mens søtsakene står i rekke og rad i Bocca Bar. Kveldsunderholdningen får du med livemusikk på Jazz Bar & Dining Dazzling eller livesendinger i sportspuben Hemingway’s.

Vil du komme unna sola har hotellet badstue og treningsrom (18 årsgrense) som du kan benytte uten ekstra kostnad. Det finns også et eksklusivt spa med behandlinger mot avgift. Squashbane - utstyr kan leies. Padelbane mot avgift, utstyr kan leies. Klatrepark uten avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass på hotellet.

Yas Island
Ta med familien og opplev Yas Island, der kjøpesenteret Yas Mall og de tre fornøyelsesparkene Ferrari World, Warner Bros. World og Yas Waterworld ligger. Les mer om Yas Island her.

Aldersgrenser
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Bestiller du halvpensjon mot tillegg er det frokostbuffé, lunsj og festmiddag på nyttårsaften.

Når de voksne bestiller måltider før avreise er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant La Terrazza kl. 6.30-10.30 på hverdager, 6.30-11.00 i helgene.
 • Lunsjbuffé i restaurant La Terrazza kl. 12.30-15.30.
 • Lunsj fra fast meny i poolbaren Escape kl. 12.00-16.00.
 • Snacks i poolbaren Escape kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restaurant La Terrazza kl. 18.30-23.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, brus, øl og vin i poolbaren Escape kl. 12.00-19.00.
 • 20% rabatt på spabehandlinger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til frokost avreisedagen.

Alle hotell – Abu Dhabi

Conrad Abu Dhabi Etihad Towers

Opplev spektakulære solnedganger og panoramautsikt over hovedstaden på femsolers Conrad Abu Dhabi Etihad Tower. På dette eksklusive hotellet er atmosfæren rolig og du kan slappe av i hotellets spa, i ett av de herlige bassengene eller på den private stranda.

Hilton Abu Dhabi Yas Island

På Hilton Abu Dhabi Yas Island kan du hvile ut ved bassenget, ta et bad på stranda, trene i treningsrommet og spise godt i hotellets restauranter. Og når du har testet alt som finnes på hotellet kan du begi deg til en av fornøyelsesparkene på Yas Island – inngang inkludert. Og rekker du ikke alt på en dag kan du jo alltids komme tilbake i morgen...

Le Meridien Abu Dhabi

Le Meridien Abu Dhabi er et familievennlig hotell med perfekt beliggenhet i Abu Dhabi, ved stranda og nært Abu Dhabi Mall. På hotellet er det koselige restauranter, et herlige spa og fristende basseng.

Sheraton Abu Dhabi

På Sheraton Abu Dhabi starter dagen med en raus frokost i restaurant Flavours, du kan så ta det med ro på hotellets hvite sandstrand med magisk utsikt over Abu Dhabi eller ved bassenget med en noe friskt å drikke. Du kan trene i hotellets fine treningsrom eller slappe av med en massasje i spaet. Sheraton Abu Dhabi er et utmerket valg for ferien!

Rixos Marina Abu Dhabi

Rixos Marina Abu Dhabi har egen strand, romslige basseng, spa, mange restauranter og barer samt en fortreffelig beliggenhet sentralt i Abu Dhabi. Det tar under 10 minutter å gå til Marina Mall.

Al Raha Beach

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger like ved stranda og her trives hele familien. Hotellet har et stort og fristende bassengområde og en egen palmekledd sandstrand.

Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche

På Ramada by Wyndham Abu Dhabi Corniche bor du midt i De forente arabiske emiraters hovedstad Abu Dhabi. På takterrassen er det et basseng for late dager. Det er restauranter, barer og et treningsrom på hotellet. Vil du ut og oppleve Abu Dhabi er det gangavstand til The Cornish og severdigheter som Louvre Abu Dhabi og Sheikh Zayed-moskéen.