Apollo Silver

på Madeira

Nyhet! Opplev Apollo Silver Madeira - reiser som særlig henvender seg til deg som vil reise enkelt og som vil nyte sol, lys og varme. Bo på våre nøye utvalgte hotell i noen spesifikke uker. Du får dessuten alltid attraktive tilbud på enkeltrom og aktiviteter.

Våre omsorgsfullt utvalgte Apollo Silver-hotell har alltid høy komfort, stor andel stamgjester, dokumentert høy kundetilfredshet og mange av hotellene er dessuten prisbelønte.

Hva er inkludert i Apollo Silver Madeira?

  • To treningstimer om dagen
  • Flere utflukter/turer inkludert
  • Rabatt på det ordinære utfluktstilbudet
  • Tre spesialguidede utflukter

Silver Training

I Silver Training er to treningstimer per dag inkludert. Du kan blant annet starte dagen med herlig yoga eller pilates og om ettermiddagen kan du teste alt fra sirkeltrening til powerwalks og Zumba. Du velger selv hva du vil være med på.  

Les mer om treningstimene her

Aktiviteter og utflukter

Opplev mer av fantastiske Madeira! Vi tilbyr blant annet byvandring i sjarmerende Funchal, besøk i den botaniske hagen og en behagelig tur i Madeiras levadaer. Flere av utfluktene er inkludert og du velger selv hvilke du vil være med på! 

Les mer om utfluktene

Din reiseleder Wiveka

Min første reise til Madeira, på 80-tallet, føltes som å komme hjem. Som om øya hadde ligget der og ventet på meg med sine blomstrende skoger, stupbratte klipper og klukkende vann. Jeg tilbrakte mange år her og får fremdeles samme følelse hver gang jeg kommer tilbake. Vi ses i januar så skal jeg fortelle mer. Bem-vindo!


Slik bestiller du Apollo Silver Madeira

1: Velg ett av våre Apollo Silver-hotell på Madeira under.
2: Når du har valgt hotell og avreisedato klikker du på fortsett og velger den romkategorien som passer deg.
3. Nå legger du til Apollo Silver! Scroll ned og legg til Apollo Silver á 249 kr som tillegg.
4. Fullfør bestillingen.

Tilleggskonseptet Apollo Silver tilbys om minst 10 personer har bestilt tillegget for den aktuelle uka.

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira – vinter
• Fantastisk utsikt over havet

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Her er det et stort og innbydende bassengområde som ligger ved havet, der man kan bade fra badebrygger. Fra hele hotellområdet kan du nyte den fantastiske havutsikten! Kombiner Apollo Silver-aktiviteter med deilig avkobling i solsenga.

Melia Madeira Mare

Hotellet ligger nært strandpromenaden i Funchal og byr på en praktfull panoramautsikt over Atlanterhavet. Du kan også dra inn til Funchals sjarmerende kvartaler og prøvesmake de lokale rettene på en av de mange gode restaurantene.