Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturperlen Madeira! Her venter alt fra avkobling i form av bassengbad og restaurantbesøk, til feriepuls i hotellets sportssenter og levadavandringer i vakre omgivelser. Sentido Galosol ønsker å ta vare på miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Nyt deilige dager på Sentido Galosol og utforsk det beste av hva Madeira har å by på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med hageutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrum med havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galosol er ett av tre hotell som tilhører Galo Resort. Som gjest på Sentido Galosol kan du benytte fasilitetene på alle de andre hotelldelene på resortet. Galo Resort omfatter hotellet Sentido Galosol, Sentido Galomar og Alpino Atlantico. Hotell Galomar har aldersgrense 16 år og Alpino Atlantico er et mindre hotell som fokuserer på spa og ayurvediske kurer for fullstendig avslapping. Hotellet ligger på toppen av en klippe i rolige omgivelser ovenfor havet i den lille byen Caniço do Baixo, cirka en mil øst for Funchal.

På Sentido Galosol er det to bassengområder med hvert sitt basseng, hvorav ett er fylt med saltvann og har en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær er inkluderti, bytte mot avgift. En poolbar i hvert område. Bassenget med sjøvann ligger ved havbadet Lido Galomar, like nedenfor hotellet, der er det badetrapper nedr i havet samt en poolbar. Havbadet er åpent for allmennheten, dd mot avgift. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesenteret er det det mulig å snorkle, SUP'e og padle kajakk.

Sentido Galosol har flere restauranter og barer. På Sentido Galosol ligger bufférestauranten Ondamar og pizzeriaen Galosol. Ved Lido Galomar finner du à la carte-restauranten Atlantis med sin vakre utsikt over havet. Her ligger også Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem samt byr på live musikk et par ganger i uka. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Sportssenteret Galo Active ligger på Sentido Galosol og her trener både de lokale og hotellets gjester. Anleggets instruktører er blanr annet sertifiserte av Les Milles. I sportssenteret er det et velutstyrt treningsrom med styrketreningsmaskiner, cardiomaskiner, frie vekter med en stretchområde, fine gruppetreningslokaler for blant annet spinning, fitness- og yogastudio samt en mindre crossfit box. Tre squashbaner, mot avgift. På Galo Active kan du delta på en rekke gruppetreningstimer som Les Mills-timer, body combat, body pump, body balance, power jump, aerobics, step, spinning, dansetimer med mer. Du kan med fordel booke plass dagen innen. Løpeturer om morgenen og yogatimer noen ganger i uka, mot avgift. Hotellet arrangerer også levadavandringer. Bordtennis og basketball. Her finnes det også et Wellnessområde som er inkludert med innendørsbasseng, der det blant annet arrangeres vanngymnastikk og svømmeleksjoner for både voksne og barn, jacuzzi samt flere badstuer og tyrkisk bad.

Alpino Atlantico Hotel har en rekke aktiviteter og ayurveda behandlinger. På Sentido Galomarer det et ashoka-spa med badstuer med panoramautsikt. Behandlinger mot avgift. Spaavdelingen har aldersgrense 16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen på forespørsel. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. I den lille byen Caniço do Baixo er det et begrenset utvalg av restauranter og barer, men det enkelt å ta lokalbussen til Funchal, det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet. Til Funchal er det cirka 10 kilometer.

Hotellet tar ut en miljøskatt på 5 euro/person og opphold, skatten betales direkte til hotellet.

Bærekraft
Sentido Galosol verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Gjestene kan også følge sitt eget forbruk av vann og elektrisitet i rommet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).
 • Helpensjon med drikke (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.00 i bufférestauranten Ondomar.
 • Lunsj kl. 13.00-16.00 i Blue Bar.
 • Middag kl. 18.00-20.30 i bufférestauranten Ondomar.

Ved hel- og halvpensjon med drikke er vann samt to glass vin, øl eller brus per person til middagen inkludert.

Gjester med hel- og halvpensjon kan innta middagen i bufférestauranten eller benytte en voucher på 16 euro som delbetaling på regningen i à la carte-restauranten.

Bestiller du halvpensjon eller halvpensjon med drikke er også følgende inkludert:

 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.
 • Påskemiddag 30.3 2024.

Kleskode for nyttårsmiddagen er smoking.

Hotellskatt i Stanta Cruz

Fra 1. januar 2023 vil det bli lagt en kommunal skatt på hotellovernattinger i området Santa Cruz der Sentido Galomar ligger. 


 


 

Alle hotell – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

The Views Monumental

På det populære hotellet The Views Monumental bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har leiligheter som ligger prefekt til Funchals i bydel Lido på Madeira. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, hvilket gir et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå og du kan nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel, ett av våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell, ligger som et lite gullkorn i hjertet av Funchal. Det er et unikt hotell med en lang historie og om hotellets steinvegger kun snakke, skulle de sikkert kunne fortelle mange historier fra en svunnen tid.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria ligger på første parkett mot havet i Funchal. Fra hotellet ser du havna og det er et herlig skue når de store cruiseskipene legger til. Her er det et par basseng og en restaurant samt et deilig spa – alt du trenger for en avslappende ferie!

Porto Mare

Porto Mare er et fint og godt likt hotell der hele familien trives. Her kan du bade i ett av bassengene, spise godt i restaurantene, slappe av i hotellets spa eller bare nyte blomsterprakten i hagen. Du bor i komfortable og fine dobbeltrom og en stor frokostbuffé er inkludert. Like ved hotellet ligger de herlige havsbassengene Lido.

Les Suites at the Cliff Bay

Prisbelønte Les Suites at the Cliff Bay er hotellet for deg som ønsker luksus og litt ekstra glam. Hotellet er en del av luksushotellet The Cliff Bay der restaurantene, bassengene og spaet finnes. Her bor du i elegante suiter og hvorfor ikke benytte sjansen til å besøke hotellets tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro.

VIDAMAR Resorts Madeira – sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet i frodige omgivelser. Nyt avkobling i solsenga eller i det eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira og en fantastisk havutsikt. Herlige evighetsbasseng og mengder av sportsaktiviteter kan kombineres med levadavandringer, morsomme gruppetreningstimer og avkobling i solsenga. Fint spaanlegg for litt ekstra pleie.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotell med stilren, moderne og sober innredning. Hotellet ligger perfekt til i Lido-område med både basseng og barnebasseng med fantastisk utsikt over havet og du kan også nyte utsikten fra rommet. Gangavstand til flere de havbassengene som Madeira er kjent for. Det er også et fint spa for litt ekstra feriepleie.

Baía Azul

Baía Azul ligger vakkert til med strålende utsikt over havet og Funchal. Bad i hotellets basseng eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassengene i Lido eller Ponta Gorda. Mer avkobling finner du i hotellets herlige innendørsbasseng og i hotellets spa og treningsrom.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotell med det beste av alt. Her spiser du godt i alle hotellets restauranter og en av dem har to stjerner i Guide Michelin. Fine basseng, et luksuriøst spa og den fine hagen med magisk utsikt over havet og Funchal gjør hotellopplevelsen gullkantet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieopplevelse utenom det vanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et stille hotell med avslappet atmosfære og en frodig hage, et herlig bassengområde og flere restauranter. Slapp av med en bok i skyggen, tren i hotellets treningsrom, bad i innendørsbassenget og ta en tur gjennom parken inn til Funchal.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger rett utenfor Funchal og byr på en magisk utsikt over byen, havna og havet. Hotellet har flere bassengområder, et fint spa med et oppvarmet innendørsbasseng. Prøv lykken i kasinoet med roulette, underholdning og show.

Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger ned i havet. Hotellet har også to saltvannsbasseng. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilig hotell med en vakker beliggenhet og strålende utsikt over havet og fjellene som bakgrunn. Her er det et bassengområde og et innendørsbasseng som er oppvarmet. All Inclusive inkludert og du kan nyte god mat i flere restauranter. Pestana Royal ligger rett utenfor Lidoområdet, vest for øyas hovedstad Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilig hotell med vakker utsikt mot fjellene, havet og havna i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt fasiliteter som deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her står matens gode smak og kvaliteten i fokus og du spiser godt når du bor her. Ta en deilig og oppfriskende spasertur til Funchal og til Lidos havbasseng og etterpå kanskje et bad i det oppvarmede innendørsbassenget?