Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturperlen Madeira! Her venter alt fra avkobling i form av bassengbad og restaurantbesøk, til feriepuls i hotellets sportssenter og levadavandringer i vakre omgivelser. Sentido Galosol ønsker å ta vare på miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Nyt deilige dager på Sentido Galosol og utforsk det beste av hva Madeira har å by på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med hageutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og anlegg
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galosol er ett av tre hotell som tilhører Galo Resort. Som gjest på Sentido Galosol kan du benytte et utvalg av fasilitetene på Sentido Galomar og Alpino Atlantico. Hotell Galomar har aldersgrense 16 år og Alpino Atlantico er et mindre hotell som fokuserer på spa og ayurvediske kurer for fullstendig avslapping. Hotellet ligger på toppen av en klippe i rolige omgivelser ovenfor havet i den lille byen Caniço do Baixo, cirka en mil øst for Funchal.

På Sentido Galosol er det to bassengområder med hvert sitt basseng, hvorav ett er fylt med saltvann og har en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær er inkludert, i bytte mot avgift. En poolbar i hvert område. Bassenget med sjøvann ligger ved havbadet Lido Galomar, like nedenfor hotellet, der er det badetrapper ned i havet samt en poolbar. Havbadet er åpent for allmennheten, dd mot avgift. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesenteret er det det mulig å snorkle, SUP'e og padle kajakk.

Sentido Galosol har flere restauranter og barer. På Sentido Galosol ligger bufférestauranten Ondamar og pizzeriaen Galosol. Ved Lido Galomar finner du à la carte-restauranten Atlantis med sin vakre utsikt over havet. Her ligger også Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem samt byr på live musikk et par ganger i uka. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Sportssenteret Galo Active ligger på Sentido Galosol og her trener både de lokale og hotellets gjester. Anleggets instruktører er blant annet sertifiserte av Les Milles. I sportssenteret er det et velutstyrt treningsrom med styrketreningsmaskiner, cardiomaskiner, frie vekter med en stretchområde, fine gruppetreningslokaler for blant annet spinning, fitness- og yogastudio samt en mindre crossfit box. Tre squashbaner, mot avgift. På Galo Active kan du delta på en rekke gruppetreningstimer som Les Mills-timer, body combat, body pump, body balance, power jump, aerobics, step, spinning, dansetimer med mer. Du kan med fordel booke plass dagen innen. Løpeturer om morgenen og yogatimer noen ganger i uka, mot avgift. Hotellet arrangerer også levadavandringer. Bordtennis og basketball. Her finnes det også et Wellnessområde som er inkludert med innendørsbasseng, der det blant annet arrangeres vanngymnastikk og svømmeleksjoner for både voksne og barn, jacuzzi samt flere badstuer og tyrkisk bad.

Alpino Atlantico Hotel har en rekke aktiviteter og ayurveda behandlinger. På Sentido Galomarer det et ashoka-spa med badstuer med panoramautsikt. Behandlinger mot avgift. Spaavdelingen har aldersgrense 16 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen på forespørsel. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. I den lille byen Caniço do Baixo er det et begrenset utvalg av restauranter og barer, men det enkelt å ta lokalbussen til Funchal, det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet. Til Funchal er det cirka 10 kilometer.

Hotellet tar ut en miljøskatt på 5 euro/person og opphold, skatten betales direkte til hotellet.

Bærekraft
Sentido Galosol verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Gjestene kan også følge sitt eget forbruk av vann og elektrisitet i rommet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).
 • Helpensjon med drikke (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.00 i bufférestauranten Ondomar.
 • Lunsj kl. 13.00-16.00 i Blue Bar.
 • Middag kl. 18.00-20.30 i bufférestauranten Ondomar.

Ved hel- og halvpensjon med drikke er vann samt to glass vin, øl eller brus per person til middagen inkludert.

Gjester med halv- eller helpensjon kan innta middagen i bufférestauranten eller benytte en voucher på 16 euro som delbetaling på regningen i à la carte-restauranten.

Bestiller du halvpensjon, halvpensjon med drikke, helpensjon eller helpensjon med drikke er også følgende inkludert:

 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.
 • Påskemiddag 30.3 2024 og 19.4.2025.

Kleskode for nyttårsmiddagen er smoking.

Hotellskatt i Stanta Cruz

Fra 1. januar 2023 vil det bli lagt en kommunal skatt på hotellovernattinger i området Santa Cruz der Sentido Galomar ligger. 


 

Alle hotell – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har leiligheter som ligger prefekt til Funchals i bydel Lido på Madeira. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, hvilket gir et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel er et stilrent, moderne og unikt hotell som tilhører våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell. Hotellet ligger som et lite gullkorn i hjertet av Funchal. Det er et unikt hotell med en lang historie og om hotellets steinvegger kun snakke, skulle de sikkert kunne fortelle mange historier fra en svunnen tid.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria ligger på første parkett mot havet i Funchal. Fra hotellet ser du havna og det er et herlig skue når de store cruiseskipene legger til. Her er det et utendørsbasseng og en restaurant samt et deilig spa med oppvarmet innendørsbasseng – alt du trenger for en avslappende ferie!

Porto Mare

Porto Mare er et populært hotell der hele familien trives! Du bor i romslige dobbeltrom og en stor frokostbuffé inkludert. Her er det en fantastisk hage med magisk blomsterprakt, fine basseng og flere restauranter som serverer god og vellaget mat. I hotellets spa kan du unne deg en stund for deg selv i total avkobling.

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira og en fantastisk havutsikt. Herlige evighetsbasseng og mengder av sportsaktiviteter kan kombineres med levadavandringer, morsomme gruppetreningstimer og avkobling i solsenga. Fint spaanlegg for litt ekstra pleie.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotell med stilren, moderne og sober innredning. Hotellet ligger perfekt til i Lido-område med både basseng og barnebasseng med fantastisk utsikt over havet og du kan også nyte utsikten fra rommet. Gangavstand til flere de havbassengene som Madeira er kjent for. Det er også et fint spa for litt ekstra feriepleie.

Baía Azul

Baía Azul ligger vakkert til med strålende utsikt over havet og Funchal. Bad i hotellets basseng eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassengene i Lido eller Ponta Gorda. Mer avkobling finner du i hotellets herlige innendørsbasseng og i hotellets spa og treningsrom. For å nyte den vakre utsikten, musikk og noe godt i glasset kan du ta turen opp til sjette etasje – til Sun Deck Bar & Lounge.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotell med det beste av alt. Her spiser du godt i alle hotellets restauranter og en av dem har to stjerner i Guide Michelin. Fine basseng, et luksuriøst spa og den fine hagen med magisk utsikt over havet og Funchal gjør hotellopplevelsen gullkantet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieopplevelse utenom det vanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et stille hotell med avslappet atmosfære og en frodig hage, et herlig bassengområde og flere restauranter. Slapp av med en bok i skyggen, tren i hotellets treningsrom, bad i innendørsbassenget og ta en tur gjennom parken inn til Funchal.

Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 16 år Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger ned i havet. Hotellet har også to saltvannsbasseng. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilig hotell med en vakker beliggenhet og strålende utsikt over havet og fjellene som bakgrunn. Her er det et bassengområde og et innendørsbasseng som er oppvarmet. All Inclusive inkludert og du kan nyte god mat i flere restauranter. Pestana Royal ligger rett utenfor Lidoområdet, vest for øyas hovedstad Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilig hotell med vakker utsikt mot fjellene, havet og havna i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt fasiliteter som deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her står matens gode smak og kvaliteten i fokus og du spiser godt når du bor her. Ta en deilig og oppfriskende spasertur til Funchal og til Lidos havbasseng og etterpå kanskje et bad i det oppvarmede innendørsbassenget?

NEXT by Savoy Signature

NEXT by Savoy Signature er hotellet for deg som vil ha alt – fra moderne teknikk der det meste styres via en app, til pent og komfortabelt bosted med trendy innredning og to herlige basseng å kose seg ved, der det ene ligger på hotellets tak med nydelig utsikt over havet og byen. Hotellet ligger like utenfor Funchals sentrum og du kommer til de lokale barene og utelivet etter en kort taxitur eller en kortere spasertur.

Savoy Palace

Savoy Palace er som eneste hotell på Madeira medlem av The Leading Hotels of the World. Så her kan du regne med god service, kvalitet og luksus! Hotellet har et lekkert bassengområde med flere basseng, stort utvalg av restauranter og et spa med et innendørsbasseng for en avslappende ferie. På hotellets tak er det en bar og restaurant samt et evighetsbasseng som byr på vakker utsikt over Funchal og havet. Start dagen med en herlig frokost, tren i treningsrommet, bad i havet fra en brygge nedenfor hotellet eller ta et bad i havbassengene ved Lidos sjøbad.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger rett utenfor Funchal og byr på en magisk utsikt over byen, havna og havet. Hotellet har flere bassengområder, et fint spa med et oppvarmet innendørsbasseng. Prøv lykken i kasinoet med roulette, underholdning og show.

The Residence Porto Mare

The Residence Porto Mare er leilighetsdelen på populære Vila Porto Mare Resort. Her bor du i pene leiligheter, med mulighet til selvhushold, beliggende på et resort som tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer men også et spa, flere basseng og en fantastisk beliggenhet nært havet og Lidos havvannbasseng. Sjarmerende Funchals historiske kvarter ligger cirka 2,5 kilometer bort og er vel verdt et besøk!

The Views Oasis

The Views Oasis har ligger flott til bare et steinkast fra strandpromenaden i den søvnige fiskerlandsbyen Caniço de Baixo, øst for hovedstaden Funchal, dit inn kan du hotellbussen. Hotellet har et bassengområde med et stort basseng og et basseng for de minste. I hotellets spa er det et innendørsbasseng og restaurantene serverer nydelig mat. Vil du ha en rolig og avslappende ferie i fine omgivelser på Madeira er dette hotellet for deg!

Jardins D'Ajuda

Jardins D'Ajuda ligger i utkanten av Lido, rett vest for Funchal på Madeira. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, i det deilige oppvarmede innendørsbassenget eller i en av havbassengene. Hotellet ligger perfekt til for utforskning av omgivelsene og spaserturen inn til Funchal byr på vakker utsikt over havet, fine parker og stopp gjerne på en kafé underveis. For en komfortabel kan du bestille halvpensjon.