Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger nee i havet. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med utsikt over hagen for 1-2 personer. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hel havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,7 av 10
Basert på 21 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galomar er inkludert i ferieanlegget Galo Resort sammen med Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gjester over 18 år, mens Galosol og Alpino Atlantico er for gjester i alle aldre. Gjester på Sentido Galomar kan benytte et utvalg av fasilitetene på de øvrige hotellene.

Bad og snorkling
På Galo resort er det to basseng med sjøvann der ett av dem har en barneseksjon. Solsenger og parasoller på terrasser på klippene tilbys i bassengområdet, samt håndkleservice finnes. Ett av saltvannsbassengene ligger ved det unike sjøbadet Lido Galomar, som har badetrapp ned i havet. Ved bassengområdet er det en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du direkte tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesentret er det mulighet til snorkling, SUP og kajakk. Havsbadet er også åpent for allmennheten mot en inngangsavgift.

Restauranter og barer
På Sentido Galomar har du tilgang til flere restauranter og barer inne på ferieanlegget Galo Resort, som den felles bufférestauranten Ondamar (uten aldersgrense) og pizzerian Galosol. Ved Lido Galomar ligger à la carte-restauranten Atlantis med en vakker utsikt over havet samt Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem. Ved frokostterrassen er det også en poolbar.

Trening og velvære
Tren i det velutstyrte sportssenteret Galo Active, der både hotellets gjester og øyboerne selv liker å trene. Her er det et bra treningsstudio med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivekter og gruppetreningstimer som body-pump og spinning. I treningsstudioet kan man delta på Les Milles-timer. På hotellområdet er det også tre squashbaner. Bordtennis og basketball. Bruk av innendørsbassenget er inkludert og her arrangeres det i blant vanngymnastikk. Her er det også jacuzzi, flere ulike sorters badstue og tyrkisk bad. For ytterligere avslapping kan du ta del av et ashokaspa og aktiviteter samt behandlinger innen ayurveda. Spaavdelingen er kun voksne gjester.

Bærekraft
Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Gjestene kan også følge sitt eget vannforbruk og forbruk av elektrisitet i rommet.

Øvrig
Avstand til sentrum avser Funchal, dit er det cirka 1 mil.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé samt vann, to glass vin, øl eller brus per person til middag).

Legger du til halvpensjon eller halvpensjon med drikke over jul og nyttår er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

  • Det pågår renovering på nabohotellet Sentido Galosol. Det medfører at noen felles fasiliteter for tiden ikke er tilgjengelige. Det gjelder restaurantene Ondamar samt Pizzeria Galosol, dine around-tilbudet, Blue bar, Desteras Yoga room og bassengterrassen. Støy fra renoveringen kan oppfattes som forstyrrende.
  • På hotellet betaler man en miljøskatt på 5 euro/opphold. Skatten betales direkte til hotellet.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Hotellskatt i Stanta Cruz

Fra 1. januar 2023 vil det bli lagt en kommunal skatt på hotellovernattinger i området Santa Cruz der Sentido Galomar ligger. 

Alle hoteller – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

The Views Monumental

På det populære hotellet The Views Monumental bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet og mengder av sportsaktiviteter. Kombinere levadavandringer og morsomme gruppetreningstimer med avkobling i solsengen eller på den eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia byr på leiligheter med prefekt beliggenhet i bydelen Lido i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, hvilket gir et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet.

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå og du kan nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel, ett av våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell, ligger som et lite gullkorn i hjertet av Funchal. Det er et unikt hotell med en lang historie og om hotellets steinvegger kun snakke, skulle de sikkert kunne fortelle mange historier fra en svunnen tid.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria ligger på første parkett mot havet i Funchal. Fra hotellet ser du havna og det er et herlig skue når de store cruiseskipene legger til. Her er det et par basseng og en restaurant samt et deilig spa – alt du trenger for en avslappende ferie!

Porto Mare

Porto Mare er et fint og godt likt hotell der hele familien trives. Her kan du bade i ett av bassengene, spise godt i restaurantene, slappe av i hotellets spa eller bare nyte blomsterprakten i hagen. Du bor i komfortable og fine dobbeltrom og en stor frokostbuffé er inkludert. Like ved hotellet ligger de herlige havsbassengene Lido.

Les Suites at the Cliff Bay

Nyt et opphold på prisbelønte Les Suites at the Cliff Bay, et eksklusivt hotell i Lido. Her bor du i elegante suiter og hvorfor ikke benytte sjansen til å besøke hotellets tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro. Fra hotellets evighetsbasseng har du en magisk utsikt over Funchal.

Quinta Jardins do Lago

I en herregårdsbygning fra 1700-tallet ligger i dag det klassisk luksuriøse hotellet Quinta Jardins do Lago. Hotellet er moderne og unikt i tradisjonell, kolonistil. Her er det flere restauranter og barer, og i den vidstrakte botaniske hagen, blant de mer enn 500 planteartene rusler hotellets maskot – den levende legenden – kjempeskilpadden Colombo.

VIDAMAR Resorts Madeira – sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet i frodige omgivelser. Nyt avkobling i solsenga eller i det eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Melia Madeira Mare – vinter 2023/24

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinterv 2023/24

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira og en fantastisk havutsikt. Herlige evighetsbasseng og mengder av sportsaktiviteter kan kombineres med levadavandringer, morsomme gruppetreningstimer og avkobling i solsenga. Fint spaanlegg for litt ekstra pleie.