Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger ned i havet. Hotellet har også to saltvannsbasseng. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med utsikt over hagen for 1-2 personer. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hel havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galomar er inkludert i ferieanlegget Galo Resort sammen med Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gjester over 16 år, mens Galosol og Alpino Atlantico er for gjester i alle aldre. Gjester på Sentido Galomar kan benytte et utvalg av fasilitetene på de øvrige hotellene.

Bad og snorkling
På Galo resort er det to basseng med sjøvann der ett av dem har en barneseksjon. Solsenger og parasoller på terrasser på klippene tilbys i bassengområdet, samt håndkleservice finnes. Ett av saltvannsbassengene ligger ved det unike sjøbadet Lido Galomar, som har badetrapp ned i havet. Ved bassengområdet er det en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du direkte tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesentret er det mulighet til snorkling, SUP og kajakk. Havsbadet er også åpent for allmennheten mot en inngangsavgift.

Restauranter og barer
På Sentido Galomar har du tilgang til flere restauranter og barer inne på ferieanlegget Galo Resort, som den felles bufférestauranten Ondamar (uten aldersgrense) og pizzeriaen Galosol. Ved Lido Galomar ligger à la carte-restauranten Atlantis med en vakker utsikt over havet samt Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem. Ved frokostterrassen er det også en poolbar.

Trening og velvære
Tren i det velutstyrte sportssenteret Galo Active, der både hotellets gjester og øyboerne selv liker å trene. Her er det et bra treningsstudio med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivekter og gruppetreningstimer som body-pump og spinning. I treningsstudioet kan man delta på Les Milles-timer. På hotellområdet er det også tre squashbaner. Bordtennis og basketball. Bruk av innendørsbassenget er inkludert og her arrangeres det i blant vanngymnastikk. Her er det også jacuzzi, flere ulike sorters badstue og tyrkisk bad. For ytterligere avslapping kan du ta del av et ashokaspa og aktiviteter samt behandlinger innen ayurveda. Spaavdelingen er kun voksne gjester.

Bærekraft
Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Som gjest kan du påvirke og lære deg om ditt eget vannforbruk og forbruk av elektrisitet i rommet.

På hotellet betaler man en miljøskatt på 5 euro/opphold. Skatten betales direkte til hotellet.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. I den lille byen Caniço do Baixo er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal, det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet. Til Funchal er det cirka 10 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).
 • Helpensjon med drikke (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).

Serveringstider i bufférestauranten Ordomar på Sentido Galosol:

 • Frokost kl. 7.30-10.00.
 • Middag kl. 18.00-20.30.

Gjester med halvpensjon kan innta middagen i bufférestauranten eller benytte seg av en voucher på 16 euro som delbetaling av regningen i à la carte-restauranten.

Halvpensjon med drikke inkluderer vann samt to glass vin, øl eller brus per person til middag.

Legger du til halvpensjon eller halvpensjon med drikke inkluderer det også:

 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.
 • Påskemiddag 30.3.2024.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

The Views Monumental

På det populære hotellet The Views Monumental bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia byr på leiligheter med prefekt beliggenhet i bydelen Lido i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, hvilket gir et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå og du kan nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturperlen Madeira! Her venter alt fra avkobling i form av bassengbad og restaurantbesøk, til feriepuls i hotellets sportssenter og levadavandringer i vakre omgivelser. Sentido Galosol ønsker å ta vare på miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Nyt deilige dager på Sentido Galosol og utforsk det beste av hva Madeira har å by på.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel, ett av våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell, ligger som et lite gullkorn i hjertet av Funchal. Det er et unikt hotell med en lang historie og om hotellets steinvegger kun snakke, skulle de sikkert kunne fortelle mange historier fra en svunnen tid.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria ligger på første parkett mot havet i Funchal. Fra hotellet ser du havna og det er et herlig skue når de store cruiseskipene legger til. Her er det et par basseng og en restaurant samt et deilig spa – alt du trenger for en avslappende ferie!

Porto Mare

Porto Mare er et fint og godt likt hotell der hele familien trives. Her kan du bade i ett av bassengene, spise godt i restaurantene, slappe av i hotellets spa eller bare nyte blomsterprakten i hagen. Du bor i komfortable og fine dobbeltrom og en stor frokostbuffé er inkludert. Like ved hotellet ligger de herlige havsbassengene Lido.

Les Suites at the Cliff Bay

Prisbelønte Les Suites at the Cliff Bay er hotellet for deg som ønsker luksus og litt ekstra glam. Hotellet er en del av luksushotellet The Cliff Bay der restaurantene, bassengene og spaet finnes. Her bor du i elegante suiter og hvorfor ikke benytte sjansen til å besøke hotellets tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro.

VIDAMAR Resorts Madeira – sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet i frodige omgivelser. Nyt avkobling i solsenga eller i det eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Melia Madeira Mare – vinter 2023/24

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira og en fantastisk havutsikt. Herlige evighetsbasseng og mengder av sportsaktiviteter kan kombineres med levadavandringer, morsomme gruppetreningstimer og avkobling i solsenga. Fint spaanlegg for litt ekstra pleie.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotell med stilren, moderne og sober innredning. Hotellet ligger perfekt til i Lido-område med både basseng og barnebasseng med fantastisk utsikt over havet og du kan også nyte utsikten fra rommet. Gangavstand til flere de havbassengene som Madeira er kjent for. Det er også et fint spa for litt ekstra feriepleie.

Baía Azul

Baía Azul ligger vakkert til med strålende utsikt over havet og Funchal. Bad i hotellets basseng eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassengene i Lido eller Ponta Gorda. Mer avkobling finner du i hotellets herlige innendørsbasseng og i hotellets spa og treningsrom.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotell med det beste av alt. Her spiser du godt i alle hotellets restauranter og en av dem har to stjerner i Guide Michelin. Fine basseng, et luksuriøst spa og den fine hagen med magisk utsikt over havet og Funchal gjør hotellopplevelsen gullkantet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieopplevelse utenom det vanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et stille hotell med avslappet atmosfære og en frodig hage, et herlig bassengområde og flere restauranter. Slapp av med en bok i skyggen, tren i hotellets treningsrom, bad i innendørsbassenget og ta en tur gjennom parken inn til Funchal.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger rett utenfor Funchal og byr på en magisk utsikt over byen, havna og havet. Hotellet har flere bassengområder, et fint spa med et oppvarmet innendørsbasseng. Prøv lykken i kasinoet med roulette, underholdning og show.