Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger nee i havet. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med utsikt over hagen for 1-2 personer. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hel havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galomar er inkludert i ferieanlegget Galo Resort sammen med Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gjester over 18 år, mens Galosol og Alpino Atlantico er for gjester i alle aldre. Gjester på Sentido Galomar kan benytte et utvalg av fasilitetene på de øvrige hotellene.

Bad og snorkling
På Galoresort er det to basseng med sjøvann der ett av dem har en barneseksjon. Solsenger og parasoller på terrasser på klippene tilbys i bassengområdet, samt håndkleservice finnes. Ett av saltvannsbassengene ligger ved det unike sjøbadet Lido Galomar, som har badetrapp ned i havet. Ved bassengområdet er det en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du direkte tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesentret er det mulighet til snorkling, SUP og kajakk. Havsbadet er også åpent for allmennheten mot en inngangsavgift.

Restauranter og barer
På Sentido Galomar har du tilgang til flere restauranter og barer inne på feriseanlegget Galo Resort, som den felles bufférestauranten Ondamar (uten aldersgrense) og pizzerian Galosol. Ved Lido Galomar ligger à la carte-restauranten Atlantis med en vakker utsikt over havet samt Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem. Ved frokostterrassen er det også en poolbar.

Trening og velvære
Tren i det velutstyrte sportssenteret Galo Active, der både hotellets gjester og øyboerne selv liker å trene. Her er det et bra treningsrom med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivekter og gruppetreningstimer som body-pump og spinning. På hotellområdet er det også tre squashbaner. Bordtennis og basketball. Innendørsbasseng kan benyttes gratis og her arrangeres det i blant vanngymnastikk. Her er det også jacuzzi, flere ulike sorters badstue og tyrkisk bad. For ytterligere avslapping kan du ta del av et ashokaspa og aktiviteter samt behandlinger innen ayurveda. Spaavdelingen er kun voksne gjester.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon eller halvpensjon med drikke mot tillegg.
    I halvpensjon med drikke er vann, to glass vin , øl eller brus per person inkludert.

Verdt å vite

  • På hotellet betaler man en miljøskatt på 5 euro/opphold. Skatten betales direkte til hotellet.
  • Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Gjestene kan også følge sitt eget vannforbruk og forbruk av elektrisitet i rommet.
  • Avstand til sentrum avser Funchal, dit er det cirka 1 mil.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene