Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger ned i havet. Hotellet har også to saltvannsbasseng. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hageutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hel havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galomar er inkludert i ferieanlegget Galo Resort sammen med Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gjester over 16 år, mens Galosol og Alpino Atlantico er for gjester i alle aldre. Gjester på Sentido Galomar kan benytte et utvalg av fasilitetene på de øvrige hotellene.

Bad og snorkling
På Galo resort er det to basseng med sjøvann der ett av dem har en barneseksjon. Solsenger og parasoller på terrasser på klippene tilbys i bassengområdet, samt håndkleservice finnes. Ett av saltvannsbassengene ligger ved det unike sjøbadet Lido Galomar, som har badetrapp ned i havet. Ved bassengområdet er det en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du direkte tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesentret er det mulighet til snorkling, SUP og kajakk. Havsbadet er også åpent for allmennheten mot en inngangsavgift.

Restauranter og barer
På Sentido Galomar har du tilgang til flere restauranter og barer inne på ferieanlegget Galo Resort, som den felles bufférestauranten Ondamar (uten aldersgrense) og pizzeriaen Galosol. Ved Lido Galomar ligger à la carte-restauranten Atlantis med en vakker utsikt over havet samt Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem. Ved frokostterrassen er det også en poolbar.

Trening og velvære
Tren i det velutstyrte sportssenteret Galo Active, der både hotellets gjester og øyboerne selv liker å trene. Her er det et bra treningsstudio med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivekter og gruppetreningstimer som body-pump og spinning uten kostnad. I treningsstudioet kan man delta på Les Milles-timer.

På hotellområdet er det også tre squashbaner, racketer mot avgift. Bordtennis og basketball. Kajakk, kano, sykler, terrengsykler og dykkesenter, kan bestilles på hotellet men drives ikke av hotellet, mot avgift. Bruk av innendørsbassenget er inkludert og her arrangeres det i blant vanngymnastikk. Her er det også jacuzzi, flere ulike sorters badstue og tyrkisk bad. For ytterligere avslapping kan du ta del av et ashokaspa og aktiviteter samt behandlinger innen ayurveda, mot avgift. Spaavdelingen er kun voksne gjester over 16 år.

Bærekraft
Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Som gjest kan du påvirke og lære deg om ditt eget vannforbruk og forbruk av elektrisitet i rommet.

På hotellet betaler man en miljøskatt på 5 euro/opphold. Skatten betales direkte til hotellet.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. I den lille byen Caniço do Baixo er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal, det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet. Til Funchal er det cirka 10 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Halvpensjon med drikke (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).
 • Helpensjon med drikke (frokostbuffé, lunsj fra meny og middagsbuffé).

Serveringstider i bufférestauranten Ordomar på Sentido Galosol:

 • Frokost kl. 7.30-10.00.
 • Middag kl. 18.00-20.30.

Gjester med halvpensjon kan innta middagen i bufférestauranten eller benytte seg av en voucher på 16 euro som delbetaling av regningen i à la carte-restauranten.

Halvpensjon med drikke inkluderer vann samt to glass vin, øl eller brus per person til middag.

Legger du til halvpensjon eller halvpensjon med drikke inkluderer det også:

 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.
 • Påskemiddag 30.3.2024 og 19.4.2025.

Kleskode til nyttårsmiddagen er smoking.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene


 

Alle hotell – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har leiligheter som ligger prefekt til Funchals i bydel Lido på Madeira. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, hvilket gir et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturperlen Madeira! Her venter alt fra avkobling i form av bassengbad og restaurantbesøk, til feriepuls i hotellets sportssenter og levadavandringer i vakre omgivelser. Sentido Galosol ønsker å ta vare på miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Nyt deilige dager på Sentido Galosol og utforsk det beste av hva Madeira har å by på.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel er et stilrent, moderne og unikt hotell som tilhører våre utvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotell. Hotellet ligger som et lite gullkorn i hjertet av Funchal. Det er et unikt hotell med en lang historie og om hotellets steinvegger kun snakke, skulle de sikkert kunne fortelle mange historier fra en svunnen tid.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria ligger på første parkett mot havet i Funchal. Fra hotellet ser du havna og det er et herlig skue når de store cruiseskipene legger til. Her er det et utendørsbasseng og en restaurant samt et deilig spa med oppvarmet innendørsbasseng – alt du trenger for en avslappende ferie!

Porto Mare

Porto Mare er et populært hotell der hele familien trives! Du bor i romslige dobbeltrom og en stor frokostbuffé inkludert. Her er det en fantastisk hage med magisk blomsterprakt, fine basseng og flere restauranter som serverer god og vellaget mat. I hotellets spa kan du unne deg en stund for deg selv i total avkobling.

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira og en fantastisk havutsikt. Herlige evighetsbasseng og mengder av sportsaktiviteter kan kombineres med levadavandringer, morsomme gruppetreningstimer og avkobling i solsenga. Fint spaanlegg for litt ekstra pleie.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotell med stilren, moderne og sober innredning. Hotellet ligger perfekt til i Lido-område med både basseng og barnebasseng med fantastisk utsikt over havet og du kan også nyte utsikten fra rommet. Gangavstand til flere de havbassengene som Madeira er kjent for. Det er også et fint spa for litt ekstra feriepleie.

Baía Azul

Baía Azul ligger vakkert til med strålende utsikt over havet og Funchal. Bad i hotellets basseng eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassengene i Lido eller Ponta Gorda. Mer avkobling finner du i hotellets herlige innendørsbasseng og i hotellets spa og treningsrom. For å nyte den vakre utsikten, musikk og noe godt i glasset kan du ta turen opp til sjette etasje – til Sun Deck Bar & Lounge.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotell med det beste av alt. Her spiser du godt i alle hotellets restauranter og en av dem har to stjerner i Guide Michelin. Fine basseng, et luksuriøst spa og den fine hagen med magisk utsikt over havet og Funchal gjør hotellopplevelsen gullkantet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieopplevelse utenom det vanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et stille hotell med avslappet atmosfære og en frodig hage, et herlig bassengområde og flere restauranter. Slapp av med en bok i skyggen, tren i hotellets treningsrom, bad i innendørsbassenget og ta en tur gjennom parken inn til Funchal.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilig hotell med en vakker beliggenhet og strålende utsikt over havet og fjellene som bakgrunn. Her er det et bassengområde og et innendørsbasseng som er oppvarmet. All Inclusive inkludert og du kan nyte god mat i flere restauranter. Pestana Royal ligger rett utenfor Lidoområdet, vest for øyas hovedstad Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilig hotell med vakker utsikt mot fjellene, havet og havna i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt fasiliteter som deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her står matens gode smak og kvaliteten i fokus og du spiser godt når du bor her. Ta en deilig og oppfriskende spasertur til Funchal og til Lidos havbasseng og etterpå kanskje et bad i det oppvarmede innendørsbassenget?

NEXT by Savoy Signature

NEXT by Savoy Signature er hotellet for deg som vil ha alt – fra moderne teknikk der det meste styres via en app, til pent og komfortabelt bosted med trendy innredning og to herlige basseng å kose seg ved, der det ene ligger på hotellets tak med nydelig utsikt over havet og byen. Hotellet ligger like utenfor Funchals sentrum og du kommer til de lokale barene og utelivet etter en kort taxitur eller en kortere spasertur.

Savoy Palace

Savoy Palace er som eneste hotell på Madeira medlem av The Leading Hotels of the World. Så her kan du regne med god service, kvalitet og luksus! Hotellet har et lekkert bassengområde med flere basseng, stort utvalg av restauranter og et spa med et innendørsbasseng for en avslappende ferie. På hotellets tak er det en bar og restaurant samt et evighetsbasseng som byr på vakker utsikt over Funchal og havet. Start dagen med en herlig frokost, tren i treningsrommet, bad i havet fra en brygge nedenfor hotellet eller ta et bad i havbassengene ved Lidos sjøbad.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger rett utenfor Funchal og byr på en magisk utsikt over byen, havna og havet. Hotellet har flere bassengområder, et fint spa med et oppvarmet innendørsbasseng. Prøv lykken i kasinoet med roulette, underholdning og show.

The Residence Porto Mare

The Residence Porto Mare er leilighetsdelen på populære Vila Porto Mare Resort. Her bor du i pene leiligheter, med mulighet til selvhushold, beliggende på et resort som tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer men også et spa, flere basseng og en fantastisk beliggenhet nært havet og Lidos havvannbasseng. Sjarmerende Funchals historiske kvarter ligger cirka 2,5 kilometer bort og er vel verdt et besøk!

The Views Oasis

The Views Oasis har ligger flott til bare et steinkast fra strandpromenaden i den søvnige fiskerlandsbyen Caniço de Baixo, øst for hovedstaden Funchal, dit inn kan du hotellbussen. Hotellet har et bassengområde med et stort basseng og et basseng for de minste. I hotellets spa er det et innendørsbasseng og restaurantene serverer nydelig mat. Vil du ha en rolig og avslappende ferie i fine omgivelser på Madeira er dette hotellet for deg!

Jardins D'Ajuda

Jardins D'Ajuda ligger i utkanten av Lido, rett vest for Funchal på Madeira. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, i det deilige oppvarmede innendørsbassenget eller i en av havbassengene. Hotellet ligger perfekt til for utforskning av omgivelsene og spaserturen inn til Funchal byr på vakker utsikt over havet, fine parker og stopp gjerne på en kafé underveis. For en komfortabel kan du bestille halvpensjon.