Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger nee i havet. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med utsikt over hagen for 1-2 personer. Dobbeltrom med begrenset havutsikt for 1-2 personer. Dobbeltrom med hel havutsikt for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Galomar er inkludert i ferieanlegget Galo Resort sammen med Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gjester over 18 år, mens Galosol og Alpino Atlantico er for gjester i alle aldre. Gjester på Sentido Galomar kan benytte et utvalg av fasilitetene på de øvrige hotellene.

Bad og snorkling
På Galo resort er det to basseng med sjøvann der ett av dem har en barneseksjon. Solsenger og parasoller på terrasser på klippene tilbys i bassengområdet, samt håndkleservice finnes. Ett av saltvannsbassengene ligger ved det unike sjøbadet Lido Galomar, som har badetrapp ned i havet. Ved bassengområdet er det en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkesenter Manta Diving har du direkte tilgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkesentret er det mulighet til snorkling, SUP og kajakk. Havsbadet er også åpent for allmennheten mot en inngangsavgift.

Restauranter og barer
På Sentido Galomar har du tilgang til flere restauranter og barer inne på ferieanlegget Galo Resort, som den felles bufférestauranten Ondamar (uten aldersgrense) og pizzerian Galosol. Ved Lido Galomar ligger à la carte-restauranten Atlantis med en vakker utsikt over havet samt Capoeira Lounge som serverer vin, drinker, snacks og italiensk iskrem. Ved frokostterrassen er det også en poolbar.

Trening og velvære
Tren i det velutstyrte sportssenteret Galo Active, der både hotellets gjester og øyboerne selv liker å trene. Her er det et bra treningsstudio med styrkemaskiner, cardiomaskiner, frivekter og gruppetreningstimer som body-pump og spinning. I treningsstudioet kan man delta på Les Milles-timer. På hotellområdet er det også tre squashbaner. Bordtennis og basketball. Innendørsbasseng kan benyttes gratis og her arrangeres det i blant vanngymnastikk. Her er det også jacuzzi, flere ulike sorters badstue og tyrkisk bad. For ytterligere avslapping kan du ta del av et ashokaspa og aktiviteter samt behandlinger innen ayurveda. Spaavdelingen er kun voksne gjester.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon eller halvpensjon med drikke mot tillegg.
    I halvpensjon med drikke er vann, to glass vin , øl eller brus per person inkludert.

Verdt å vite

  • På hotellet betaler man en miljøskatt på 5 euro/opphold. Skatten betales direkte til hotellet.
  • Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi. Gjestene kan også følge sitt eget vannforbruk og forbruk av elektrisitet i rommet.
  • Avstand til sentrum avser Funchal, dit er det cirka 1 mil.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

Four Views Monumental Lido

På det populære hotellet Four Views Monumental Lido bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

Golden Residence

Golden Residence har en rolig og herlig beliggenhet på en klippe. I nærheten er det vakre badeplasser, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Fra bassengområdet har du panoramautsikt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje og i det flotte spaanlegget er det innendørsbasseng og jacuzzi.

VIDAMAR Resorts Madeira

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet og mengder av sportsaktiviteter. Kombinere levadavandringer og morsomme gruppetreningstimer med avkobling i solsengen eller på den eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Dorisol Buganvilla

Det hyggelige leilighetshotellet Dorisol Buganvilla ligger i den populære bydelen Lido på Madeiras sørkyst. Hotellet passer for deg som vil utforske Madeira, men samtidige komme tilbake til et komfortabelt hotell med basseng, restauranter og treningsrom. Dorisol Buganvilla deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, og det er et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet. En kort spasertur unna ligger stranda og bassenganlegget i Lido, så bademulighetene er mange!

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå. Her kan du våkne til havets brus og nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Next

Next er et nytt hotell som ligger i Funchal. Her er det en avslappet atmosfære og moderne bekvemmeligheter. Hva sier du til undervanns lydanlegg i bassenget og en egen app? Med Atlanterhavet som bakteppe og med direkte tilgang til havet har hotellet en utmerket beliggenhet, bare en kort spasertur fra Gamlebyen og den vakre havna.

Quinta Jardins do Lago

I en herregårdsbygning fra 1700-tallet ligger i dag det klassisk luksuriøse hotellet Quinta Jardins do Lago. Hotellet er moderne og unikt i tradisjonell, kolonistil. Her er det flere restauranter og barer, og i den vidstrakte botaniske hagen, blant de mer enn 500 planteartene rusler hotellets maskot – den levende legenden – kjempeskilpadden Colombo.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.