Suite Hotel Eden Mar

  • * Flere basseng
  • * Stort utvalg av restauranter og barer
  • * 2 stjerners Michelin-restaurant

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger cirka 100 meter fra hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 13 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Suite Hotel Eden Mar utgjør en del av Vila Porto Mare Resort som også består av flere hotell, blant annet Vila Porto Mare og Hotel Cliff Bay. Fasilitetene på de hotellene kan benyttes av alle hotellenes gjester.

Hotellet ligger sentralt i Lido-området og til Funchals sentrale deler tilbys gratis shuttlebuss til faste tider. Vil du gå inn til Funchal er det cirka 2,5 kilometer og kupert, men på veien passerer du fine parker og du kan stoppe og ta en kaffe på en hyggelig kafé og nyte utsikten. Vel fremme venter katedralen fra 1400-tallet, blomstermarkedet og naturligvis mange butikker, gallerier, restauranter og taubanen opp til den botaniske hagen.

Det er to bassengområder med hvert sitt oppvarmede basseng, en på Suite Hotel Eden Mar og en på Porto Mare, hvorav ett er barnebasseng. Jacuzzi. Et oppvarmet innendørsbasseng. Parasoller ved utendørsbassengene. Solsenger ved bassengene, også ved innendørsbassengene. Badehåndklær til låns. Det er også et stort utendørsbasseng og et innendørsbasseng på Porto Mare.

Det er ikke restaurant på Suite Hotel Eden Mar, men på resortet, som deles med flere andre hotell, er det flere restauranter og barer å velge blant.

På hotellet Vila Porto Mare ligger Atlântida Restaurant der du kan spise frokost eller middag med utsikt over bassenget og hagen. Alfama Restaurant har genuine portugisiske retter på menyen. Poolbaren Varda frister med frisk drikke samt enklere, lette måltider. Portofino Bar med snacks, Afternoon Tea eller drinker. Il Basilico Madeira byr på retter fra det italienske kjøkkenet og i Oceano Bar kan du nyte livemusikk og gode drinker.

Hotellet Cliff Bay har en tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro, bordreservasjon kreves og kleskoden er jakke og bukse. Hotellet har også bufférestauranten Avista for frokost, lunsj og middag. I The Blue Lagoon kan du ta en drink, spise lunsj eller lettere snacks.

På resortet er det et stort utvalg av sporter og aktiviteter. Treningsrom og spa (aldersgrense 16 år). I det fine spaanlegget er det hamam og badstue og et stort utvalg av behandlinger – alt mot avgift. Vanngymnastikk. Tennis, squash, boule, minigolf, bordtennis og biljard – alt mot avgift. Lekeplass og lekerom.

Gratis parkering. Gratis wifi på hele området. Gratis parkering. Vaskeriservice mot avgift. Turistområde med lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Legger du til halvpensjon er også julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.
Måltidene som er inkludert i halvpensjon inntas i bufférestauranten.
Du kan også spise frokost i à la carte-restauranten Alfama Restaurant.
Vil du spise middag i en av resortets øvrige restauranter gjør du en bordreservasjon i resepsjonen og du får en voucher verdt 17 euro som benyttes til delbetaling av regningen.

Verdt å vite

  • Temperaturen i det oppvarmede bassenget kan synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær.
  • Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene.
  • Pent antrekk (langbukser) i alle restauranter til middag.

Alle hoteller – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

The Views Monumental

På det populære hotellet The Views Monumental bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet og mengder av sportsaktiviteter. Kombinere levadavandringer og morsomme gruppetreningstimer med avkobling i solsengen eller på den eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Dorisol Buganvilia

Det hyggelige leilighetshotellet Dorisol Buganvilia ligger i den populære bydelen Lido på Madeiras sørlige kyst. Hotellet passer for deg som vil utforske Madeira, men samtidige komme tilbake til et komfortabelt hotell med basseng, restauranter og treningsrom. Dorisol Buganvilia deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, og det er et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet. En kort spasertur unna ligger stranda og bassenganlegget i Lido, så bademulighetene er mange!

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå. Her kan du våkne til havets brus og nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger nee i havet. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.

Caju Le Petit Hotel

På Caju Le Petit Hotel bor du midt i Funchals sentrum og her kan du nyte vakre parker, fine kaféer, restauranter og grønnsaksmarkeder. Hotellets restaurant fokuserer på god og sunn mat, og her kan du nyte en lang morgen i sengen siden frokosten serveres helt frem til klokka elleve.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria er et rolig og fint hotell for voksne. Du må være 16 år eller eldre for å bo på hotellet. Fra hotellet har du en fin utsikt mot havna i Funchal og rett utenfor ligger de gamle bydelene med gallerier, små restauranter og blomstermarkedet.

Porto Mare

Porto Mare er et fint og godt likt hotell der hele familien trives. Her kan du bade i ett av bassengene, spise godt i restaurantene, slappe av i hotellets spa eller bare nyte blomsterprakten i hagen. Du bor i komfortable og fine dobbeltrom og en stor frokostbuffé er inkludert. Like ved hotellet ligger de herlige havsbassengene Lido.

Les Suites at the Cliff Bay

Nyt et opphold på prisbelønte Les Suites at the Cliff Bay, et eksklusivt hotell i Lido. Her bor du i elegante suiter og hvorfor ikke benytte sjansen til å besøke hotellets tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro. Fra hotellets evighetsbasseng har du en magisk utsikt over Funchal.

Quinta Jardins do Lago

I en herregårdsbygning fra 1700-tallet ligger i dag det klassisk luksuriøse hotellet Quinta Jardins do Lago. Hotellet er moderne og unikt i tradisjonell, kolonistil. Her er det flere restauranter og barer, og i den vidstrakte botaniske hagen, blant de mer enn 500 planteartene rusler hotellets maskot – den levende legenden – kjempeskilpadden Colombo.

VIDAMAR Resorts Madeira – sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet i frodige omgivelser. Nyt avkobling i solsenga eller i det eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.