Reiser til Lisboa – en behagelig og sjarmerende storby

Lisboa

  • • Unik atmosfære
  • • Mildt klima
  • • En blanding av gammelt og nytt

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, SMS og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

En reise til Lisboa er en opplevelse for alle sanser. Byen ligger vakkert til ved Atlanterhavet og er en blanding av gammelt og nytt. Ta en spasertur i de gamle bydelenes små gater og smug, ta en kaffe med utsikt over byen, gå på shopping i trendy butikker og avslutt dagen til deilige toner fra et liveband. Bestill fly og hotell til Lisboa med Apollo!Fakta om Lisboa

Lokal tid

GMT (norsk tid minus 1 time)

Valuta

Euro.

Mat og drikke

Det er vanlig å spise middag sent (kl. 21), og mange restauranter åpner ikke før kl. 19.30.

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Lisboa flyplass.
  • Transport fra Lisboas flyplass til det sentrale Lisboa tar cirka 30 minutter og kan legges til når du bestiller med Apollo.

Strender

Like utenfor Lisboa ligger byene Estoril og Cascais, som har vakre strender med finkornet sand. Med lokaltog tar det ca. 15-20 min til byene.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 17°c
des 14°c

Alle reisemål Portugal

Algarve

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt. Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.