Reiser til Lisboa – en behagelig og sjarmerende storby

Lisboa

  • • Unik atmosfære
  • • Mildt klima
  • • En blanding av gammelt og nytt

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

En reise til Lisboa er en opplevelse for alle sanser. Byen ligger vakkert til ved Atlanterhavet og er en blanding av gammelt og nytt. Ta en spasertur i de gamle bydelenes små gater og smug, ta en kaffe med utsikt over byen, gå på shopping i trendy butikker og avslutt dagen til deilige toner fra et liveband. Bestill fly og hotell til Lisboa med Apollo!

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.


Fakta om Lisboa

Lokal tid

GMT (norsk tid minus 1 time)

Valuta

Euro.

Mat og drikke

Det er vanlig å spise middag sent (kl. 21), og mange restauranter åpner ikke før kl. 19.30.

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Lisboa flyplass.
  • Transport fra Lisboas flyplass til det sentrale Lisboa tar cirka 30 minutter og kan legges til når du bestiller med Apollo.

Strender

Like utenfor Lisboa ligger byene Estoril og Cascais, som har vakre strender med finkornet sand. Med lokaltog tar det ca. 15-20 min til byene.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 16°c


 

Alle reisemål Portugal

Estoril & Cascais

Reiser du til sol- og badebyene Estoril eller Cascais kan du ta en tur til storbyen Lisboa? Reisemålene ligger ved havet på den portugisiske rivieraen og i løpet av noen få minutter med bil finner du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og fine små badeviker.

Paço de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lisboa og det er cirka en halvtime med bil eller tog til Lisboa. Paço de Arcos er Lisboas nærmeste strand og i ferien kan du shoppe om formiddagen og bade i havet om ettermiddagen.

Ericeira

Til Ericeira reiser du for å oppleve Atlanterhavets bølger, dramatiske kyst og herlige atmosfære blant brosteinsgatene. Pass på å besøke Lisboa, de pittoreske vingårdene, slå en hole-in-one eller besøk slottene i Sintra. Det kjente surfestedet Nazaré er verdt et besøk i seg.

Algarve

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt. Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.