Bølgesurfing i Ericeira

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, SMS og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Til Ericeira reiser du for å oppleve Atlanterhavets bølger, dramatiske kyst og herlige atmosfære blant brosteinsgatene. Pass på å besøke Lisboa, de pittoreske vingårdene, slå en hole-in-one eller besøk slottene i Sintra. Det kjente surfestedet Nazaré er verdt et besøk i seg.

Populære hoteller – Ericeira


Fakta om Ericeira

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

Transport er ikke inkludert og kan ikke legges til i bestillingen til Apollos reisemål rundt Lisboa. Vi anbefaler leiebil. Fra Lisboas flyplass til Ericeira er det cirka 45 kilometer og tar cirka 30 til 40 minutter med bil.

Strender

Her finner du flere kjente strender og små badeviker som passer for alle – fra nybegynnere til de som kan kunsten å ri på bølgene. En stor sandstrand for nybegynnere er Foz do Lizandro og vil du utfordre deg selv kan du ta turen til Matadouro og São Julião.

Andre strender er Praia de Ribeira d’Ilhas som passer for en rolig stund med boken eller en spasertur, Praia dos Pescadores og Praia de Sao Sebastiao. Den kjente surfestranda Nazaré ligger drøyt en time nord for Ericeira.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 17°c
des 14°c

Alle reisemål Portugal

Lisboa

En reise til Lisboa er en opplevelse for alle sanser. Byen ligger vakkert til ved Atlanterhavet og er en blanding av gammelt og nytt. Ta en spasertur i de gamle bydelenes små gater og smug, ta en kaffe med utsikt over byen, gå på shopping i trendy butikker og avslutt dagen til deilige toner fra et liveband. Bestill fly og hotell til Lisboa med Apollo!

Estoril & Cascais

Reiser du til sol- og badebyene Estoril eller Cascais kan du ta en tur til storbyen Lisboa? Reisemålene ligger ved havet på den portugisiske rivieraen og i løpet av noen få minutter med bil finner du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og fine små badeviker. Apollos hotell Vila Galé Estoril og Vila Galé Cascais har basseng om du skulle foretrekke litt roligere vann.

Paço de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lisboa og det er cirka en halvtime med bil eller tog til Lisboa. Paço de Arcos er Lisboas nærmeste strand og i ferien kan du shoppe om formiddagen og bade i havet om ettermiddagen.

Algarve

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt. Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.