Reisetips til Lisboa

Reisetips til Lisboa

Fantastiske og fargerike Lisboa tilbyr en ferie fylt med god mat og drikke, vakre bydeler å gå seg bort i, og mye å se. La deg inspirere av våre reisetips til Lisboa og unn deg en en herlig langhelg!

Ting å gjøre i Lisboa

I Lisboa finnes det både fortryllende bydeler å gå seg vill i, heftige opplevelser og utsiktsplasser som må oppdages. Finn din favoritt blant våre tips på ting å gjøre i Lisboa!

Les mer om ting å gjøre i Lisboa

Severdigheter i Lisboa

Usikker på hvilke severdigheter i Lisboa som er verdt å besøke? Vi har listet våre favoritter, og tipser deg om alt fra tusen år gamle slott til mektige tårn.

Les mer om Lisboas severdigheter her

Weekend i Lisboa

Er du klar for en langhelg i Lisboa? Her venter behagelige temperaturer, koselige bydeler og fine hotell. Les våre tips for en weekend i Lisboa og gjør deg klar for en herlig reise.

Les mer om langhelger i Lisboa

Restauranter og natteliv i Lisboa

Lisboa har et svært levende natteliv og et stort tilbud av restauranter der du kan teste ut det portugisiske kjøkkenet. Ta en aftendrink på en hyggelig bar, dans til føttene ikke orker mer eller prøv en matrett du aldri har spist før!

Les om Lisboas natte- og restaurantliv her

Utflukter fra Lisboa

Skulle du ønske å se noe annet enn Lisboa, eller bare unne deg en dag på stranden – så finnes det mange muligheter! Besøk et eventyrlig slott, bad i havet eller legg ut på oppdagelsesferd langs kysten.

Les om utfluktsmuligheter fra Lisboa her

Christines opplevelser av Lisboa

"Lisboa er kanskje den kuleste byen i hele Europa, og sammenlignes ofte med andre spennende storbyer".
Slik starter Christine, veldig engasjert, når hun skal fortelle om Lisboa. Christine jobber hos Apollo i Oslo til daglig – og ble overlykkelig da hun ble sendt til Lisboa for å sjekke ut storbyen. Hun deler gladelig og rundhåndet ut tips og tanker.

Les Christines tanker etter en langhelg i Lisboa