Reiser til Algarve – vakre strender, golf og deilig mat

Algarve

  • • Pittoreske små landsbyer
  • • Kilometerlange strender
  • • Over 3 000 soltimer i året

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt.

Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.


 

Episode 3

Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant Sveriges versjon av Mesternes Mester 2020.

 

I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe.Fakta om Algarve

Lokal tid

Norsk tid - 1 time.

Valuta

Euro (EUR)

Strender

Det er en rekke brede og finkornede sandstrender langs hele Algarvekysten, hvor bratte klipper bryter strandlinjen. Stranda i Praia da Rocha er en av vestkystens aller beste strender. Den gyllengule sandstranda er over 3 kilometer lang. Som på Ourastranda i Albufeira, finnes det her solsenger og parasoller som man kan leie, samt vannsportsaktiviteter og tavernaer. Falésiastranda i Olhos de Agua er en av Algarvekystens beste strender, og den gyllengule sandstranda er mer enn 7 kilometer lang.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
des 15°c
Epic Sana Algarve
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Deluxerom, 4 netter, 24/10 2023, Oslo Lufthavn
fra
11 615 NOK
Bestill

Grand House
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Dobbeltrom, 4 netter, 24/10 2023, Oslo Lufthavn
fra
12 651 NOK
Bestill

Alle reisemål Portugal

Lisboa

En reise til Lisboa er en opplevelse for alle sanser. Byen ligger vakkert til ved Atlanterhavet og er en blanding av gammelt og nytt. Ta en spasertur i de gamle bydelenes små gater og smug, ta en kaffe med utsikt over byen, gå på shopping i trendy butikker og avslutt dagen til deilige toner fra et liveband. Bestill fly og hotell til Lisboa med Apollo!

Estoril & Cascais

Reiser du til sol- og badebyene Estoril eller Cascais kan du ta en tur til storbyen Lisboa? Reisemålene ligger ved havet på den portugisiske rivieraen og i løpet av noen få minutter med bil finner du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og fine små badeviker.

Paço de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lisboa og det er cirka en halvtime med bil eller tog til Lisboa. Paço de Arcos er Lisboas nærmeste strand og i ferien kan du shoppe om formiddagen og bade i havet om ettermiddagen.

Ericeira

Til Ericeira reiser du for å oppleve Atlanterhavets bølger, dramatiske kyst og herlige atmosfære blant brosteinsgatene. Pass på å besøke Lisboa, de pittoreske vingårdene, slå en hole-in-one eller besøk slottene i Sintra. Det kjente surfestedet Nazaré er verdt et besøk i seg.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.