Reiser til Algarve – vakre strender, golf og deilig mat

Algarve

  • • Pittoreske små landsbyer
  • • Kilometerlange strender
  • • Over 3 000 soltimer i året

Algarvekysten har noe å by på for enhver smak. Portimão byr på flotte strender, omlag 40 golfbaner og restauranter med herlige fiskeretter. Albufeira syder av liv dag som natt.

Bestill fly og hotell med Apollo og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Populære feriesteder – Algarve


Fakta om Algarve

Lokal tid

Norsk tid - 1 time.

Valuta

Euro (EUR)

Strender

Det er en rekke brede og finkornede sandstrender langs hele Algarvekysten, hvor bratte klipper bryter strandlinjen. Stranda i Praia da Rocha er en av vestkystens aller beste strender. Den gyllengule sandstranda er over 3 kilometer lang. Som på Ourastranda i Albufeira, finnes det her solsenger og parasoller som man kan leie, samt vannsportsaktiviteter og tavernaer. Falésiastranda i Olhos de Agua er en av Algarvekystens beste strender, og den gyllengule sandstranda er mer enn 7 kilometer lang.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 18°c
des 15°c

Alle reisemål Portugal

Lisboa

Til Lisboa reiser du med rutefly, og velger hotell selv. I Lisboa kommer du til en by med en unik atmosfære, hvor kontrastene mellom gammelt og nytt er med på å skape en levende by med sjarm og stil.

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, tidligere mest kjent for sin eventyrlige natur, fantastiske vyer og høye fjell. Men Madeira har mer enn så å tilby. Her kombineres naturopplevelser med byliv, gode hotell, bra shopping og vakre restauranthager der du kan slå deg ned med et glass Poncha – øyas nasjonaldrikk som består av rom, sitron og honning.