En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

4930 vurderinger
Utmerket
 
3136
Veldig bra
 
1412
Bra
 
293
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
34

Fem siste vurderinger

16.06.2018

av kjellrg Sandefjord, Norge

Nydelig hotell...men

Hotellet ligger fantastisk til med utsikt over havet. Maten her er veldig bra. Men overpriset. Alt koster ekstra. Det er rent og pent inne som ute. Betjeningen er serviceminded og hyggelige. Taxi 3-5 minutters gange fra hotellet. Flere bra restauranter like i nærheten. Strand med ok restaurant også. Dyre strandstoler. 15 Euro for en hel dag. Gratis ved hotellbassenget. Håndklær likeså.

 
23.08.2017

av Brussels188644 Sandefjord, Norge

Godt hotel - meget hyggelig personale

Vi har akkurat kommet hjem fra 14 dager på hotellet, inkl frokost. 14 solskinnsdager, godt og varmt. Vi bare lå og solte oss, bortsett fra 2 utflukter. Ved ankomst kl 10:30 ble vi hyggelig og profesjonelt mottatt i resepsjonen. Vi fikk håndklær og gikk ut i solen til vi sjekket inn etter kl 14:00. Frokost i god Porto Bay standard. Lunch og aftensmåltider tok vi på Il Bassilico. Godt kjøkken, god mat kjempehyggelig personale. En kveld valgte vi Internasjonal Buffé. 22 Euro p.p. En flott buffé, en spiser bare for mye. Finer omgivelser rundt poolen. Tydelig at Hotel ledelsen gjør alt for at gjestene skal trives. Aktivitetsmulighetene i området synes jeg er begrenset, og sammeligner da med Madeira som jeg har vært på mange ganger. Det blir nok Madeira neste gang, allerede om en uke. Prismessig på denne årstiden er ok. Transport fra Faro tur/retur NOK 500 for 2.

 
14.06.2017

av Anders1Norway Oslo, Norge

Veldig flott hotell!

Nydelig utsikt, god plass, flott gressplen, stort friskt basseng. Bra gym. Flott massage. Bra rydding på rommene. Ikke spesielt lytt og sist men ikke minst, veldig få skrikerunger og andre bråkmakere. Heller ikke støyende musikk og andre plagsomme aktiviteter. Vi trives kjempegodt på dette hotellet. Tenk at det er flere solsenger enn folk, slik at alle slipper håndkle forbannelsen!. Veldig god frokost og god service. Servering ved solsengene er kjempefint, men hvorfor slutter de å komme kl 16 når det er åpent til 18 i cafeen? I motsetning til frokosten så er restaurantmaten svært middels, det ser du også på anmeldsene av disse på tripadvisor, så bruk heller de lokale restaurantene. Alt er forøvrig overpriset på dette hotellet og det er nok årsaken til at det er usikkert på om vi kommer tilbake.

 
02.07.2016

av 274lener Stavsjø, Norge

Fantastisk hotell!

Reiste sammen med min mor. Fikk havutsikt uten å ha tenkt på det i bestillingen. Frokosten hadde alt! Rent og pent rom. God service! Absoulutt et hotell som er verdt å booke! Eneste minus er at man må booke taxi for å komme seg rundt. Det var mange små restauranter rundt hotellet.

 
26.05.2014

av ChristianJ678 Mosjøen, Norge

Flott hotell med spektakulær utsikt

Hotellet ligger nydelig til ved klippene og har en fantastisk utsikt fra uteområdet til hotellet. Hotellet har en bra standard med et hyggelig personale og god mat! Hotellet ligger ca ti min taxitur unna selve gamlebyen i albufeira. Dit bør man ta turen og se seg litt om, koselig by med mange restauranter, kafeer og barer. Litt for alle:)! Vårt første besøk på dette hotellet men trolig ikke vårt siste!!