Epic Sana Algarve

På luksuriøse Epic Sana Algarve kan hele familien boltre seg i de store bassengområdene, velsmakende mat, spa og den fine sandstranda Praia da Falésia. Bo i en toromssuite nyt den rolige og herlige atmosfæren.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer/2 personer. Toromssuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Epic Sana Algarve er et stort og herlig familiehotell som ligger blant pinjetrær som gir en behagelig skygge, gressplener for avkobling og ovenfor klippene til Atlanterhavet bølger. Du kommer til den fine stranda via trapper. På hotellområdet er det alltid en plass der du kan tilbringe en stund i skyggen, slappe av på yogamatta eller med en god bok.

Epic Sana Algarve har to store bassengområder. Ett område har et stort basseng med en grunnere, men ikke adskilt del for de minste barna og det andre bassengområdet har to basseng, der ett er med en grunnere, ikke adskilt del for de minste barna samt ett separat basseng kun for voksne. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær.

Bufférestauranten Abyad byr på en herlig buffé til frokost og middag. Open Deck serverer lettere retter som salater, sandwicher, hamburgere og grillretter. Bluum Bar er åpen på kveldstid og tilbyr drikke og lettere retter. Al Quimia er en elegant à la carte-restaurant inspirert av det lokale kjøkkenet og med en omfattende vinkjeller. Uddo er en japansk à la carte-restaurant. À la carte-restauranten Lima byr på det beste fra det italienske kjøkkenet. À la carte-restaurantene krever bordreservasjon og kleskoden er langbukser for menn.

I hotellets spa kan du få en stund for deg selv med en treningsøkt i treningsrommet eller bare slappe av i det oppvarmede bassenget, ta et bad i badstua, dampbadstua eller med en skjønnhetsbehandling. Treningsrommet har ulike treningstimer som yoga, pilates og Bootcamp. Barneklubben er åpen i høysesong, denne er i hotellets regi med engelsktalende personale, for barn fra 4 til 12 år. Lekepark.

Vil du ta en lengre tur på stranda så ligger havna i Vilamoura en drøy time unna, med bil tar det cirka 20 minutter. Til Albufeira er det 9 kilometer med bil og til Faro flyplass 35 kilometer.

Wifi inkludert på hele hotellet. Heis finnes kun i hovedbygningen der deluxerommene ligger. Trapper og nivåforskjeller innenfor og utenfor hotellet. Trapper til stranda. Hotellområdet er stort og det kan være langt å gå mellom ditt rom og hotellets fasiliteter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Middagen kan serveres som buffé, à la carte eller fra en fast meny, avhengig av hvor mange gjester hotellet har.


 

Alle hotell – Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et herlig All Inclusive-hotell som passer for alle i familien – liten som stor. Hotellet er stort og omkranset av gressplener og trær. To store bassengområder er skapt for late feriedager. Den fine stranda finner du nedenfor de vakre klippene, bare noen trappetrinn unna.

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger høyt over havet og her har du en fabelaktig utsikt over Algarves røde klipper. Avkoblende bassengområde, flere restauranter og du kan både trene på puttingen, spille tennis og nyte en rolig stund i hotellets spa.