AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et herlig All Inclusive-hotell som passer for alle i familien – liten som stor. Hotellet er stort og omkranset av gressplener og trær. To store bassengområder er skapt for late feriedager. Den fine stranda finner du nedenfor de vakre klippene, bare noen trappetrinn unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Større superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet AP Adriana Beach Resort ligger like ved havet og stranda Praia da Falésia. De rustrøde klippene som står imot havets krefter gjør naturen her til et fantastisk skue. Hotellet har fem basseng, hvorav to store basseng, to barnebasseng og ett innendørsbasseng. Vil du trene har hotellet treningsrom og flere sportsaktiviteter. Nede på stranda er det solsenger og parasoller samt badevakt. Rommene er lyse og fint innredede, perfekte for en avslappende ferie.

To store og pene bassengområder, hvorav ett med et stort basseng og et mindre barnebasseng samt ett med et stort basseng. Solsenger og parasoller inkludert. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellet har flere restauranter og barer. I hovedrestauranten Al-Gharb spiser du frokost, lunsj og middag fra de store bufféene. I de to à la carte-restaurantene serveres du vellagde lokale retter fra havet og kjøtt- og fiskeretter rett fra grillen. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk (langbukser) kreves i alle restauranter på kveldstid. À la carte-restauranten er åpen fra slutten av juni til slutten av september. To barer som er åpne på dag- og kveldstid.

I hotellets spa har du tilgang til badstue, dampbadstue og jacuzzi inkludert. Spa-behandlinger mot avgift.

Fotballbane, basketball, bueskyting, strandvolleyball, tennisbaner, minigolf og en boule-bane. Vil du trene er det et treningsrom (16 års grense). Daglige aktiviteter som for eksempel vanngymnastikk og yoga samt kveldsunderholdning med show og livemusikk. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personal, for barn fra 3 til 11 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet tilbyr transport til Albufeira og Vilamoura mot avgift. Trapper og nivåforskjeller innen og utenfor hotellet. Trapper til stranda. Hotellet er stort og avstanden fra rommet til hotellets fasiliteter og strand kan variere avhengig av hvor på hotellet du bor.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

Mot tillegg:

  • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten Al-Gharb kl. 7.30-10.00 .
  • Lunsjbuffé i restauranten Al-Gharb kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé i restauranten Al-Gharb kl. 18.30-21.30.
  • Snacks kl. 10.30-12.00 og kl. 15.00-18.00.
  • Hotellets aktiviteter og underholdning.
  • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 10.30-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter også følgende:

  • Drinker fra et utvalg av internasjonale merker.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive og All Inclusive Ultra gjelder fra innsjekk til kl. 11.00 avreisedagen.


 

Alle hotell – Albufeira

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger høyt over havet og her har du en fabelaktig utsikt over Algarves røde klipper. Avkoblende bassengområde, flere restauranter og du kan både trene på puttingen, spille tennis og nyte en rolig stund i hotellets spa.

Epic Sana Algarve

På luksuriøse Epic Sana Algarve kan hele familien boltre seg i de store bassengområdene, velsmakende mat, spa og den fine sandstranda Praia da Falésia. Bo i en toromssuite nyt den rolige og herlige atmosfæren.