Reiser til Albufeira – milelange strender og behagelig klima

Albufeira

  • • En av Portugal mest besøkte byer
  • • Golfparadis
  • • Behagelig klima året rundt

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Portugal.

Gjelder kun nye bestillinger.


Fakta om Albufeira

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

Når du reiser hit lander du på Faro flyplass. Transport fra flyplassen til Albufeira tar cirka 45 minutter, og kan kjøpes som tillegg når du bestiller hos Apollo.

Strender

Strendene langs Algarvekysten er brede og finkornede med bratte klipper som bryter strandlinjen. På Ourastranda i Albufeira er det solsenger og parasoller til leie, samt vannsportsaktiviteter og spisesteder.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 20°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 17°c


 

Alle feriesteder Algarve

Faro

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!

Tavira

Tavira ligger på Algarvekysten og bare tre mil fra grensen til Spania. Byen kan skilte med et naturreservat, fine sandstrender, broer fra en svunnen tid, fersk fisk på tallerken og to av Portugals kanskje beste golfbaner. Her bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranda med en båt drevet på solenergi.