PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger høyt over havet og her har du en fabelaktig utsikt over Algarves røde klipper. Avkoblende bassengområde, flere restauranter og du kan både trene på puttingen, spille tennis og nyte en rolig stund i hotellets spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

PortoBay Falesia byr på vakker utsikt over Algarves røde klipper, herlig bassengområde, gressplener for litt egentid og kort vei til flere golfbaner.

Stort og herlig bassengområde innrammet med pinjetrær og grønne gressplener. Et basseng som er oppvarmet til 22 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Solsenger og parasoller rundt bassengområdet. Bassenghåndklær til låns. Det er også et oppvarmet innendørsbasseng og en jacuzzi der du kan slappe av i behagelige lenestoler. Vil du bade i havet ligger sandstranda like nedenfor hotellet og her kan du ta lange turer og nyte de spektakulære røde klippene.

I bufférestauranten Madeira spiser du frokost og middag. Poolbaren serverer drikke, lunsjretter og her er det levende musikk noen kvelder i uka. I Bar Búzios kan du ta noe godt å drikke og nyte musikk alle kvelder hele uka. Hotellet har også en à la carte-restaurant, Il Basilico Algarve, der du kan spise en god middag med retter fra det italienske kjøkkenet.

I hotellets spa kan du få en stund for deg selv og ta en deilig massasje eller en skjønnhetsbehandling. Badstue, jacuzzi og tyrkisk bad – alt mot avgift.

Vil du trene så har PortoBay Falesia to tennisbaner, en padelbane og en putting green samt en boulebane. Lekepark.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er en bakke og trapper (136 trappetrinn) til stranda samt trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Til Albufeira er det 7 kilometer, til Vilamoura 12 kilometer og til flyplassen i Faro 35 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).


 

Alle hotell – Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et herlig All Inclusive-hotell som passer for alle i familien – liten som stor. Hotellet er stort og omkranset av gressplener og trær. To store bassengområder er skapt for late feriedager. Den fine stranda finner du nedenfor de vakre klippene, bare noen trappetrinn unna.

Epic Sana Algarve

På luksuriøse Epic Sana Algarve kan hele familien boltre seg i de store bassengområdene, velsmakende mat, spa og den fine sandstranda Praia da Falésia. Bo i en toromssuite nyt den rolige og herlige atmosfæren.