Gym i Apfel Arena, Makarska

Apfel Arena

- aktiviteter for hele familien!

Velkommen til Apfel Arena, et mangesidig senter i Makarska som kombinerer sport og helse med kultur og familievennlige aktiviteter. 

Sporty aktiviteter

Apfel Arena tilbyr både innendørs- og utendørsaktiviteter som passer så vel den erfarne som nybegynneren. Innendørs finner du en minifotball-bane med kunstgress samt en padelbane. Innendørsbanene har både luftkondisjonering og garderober. På utendørsområdet finner du blant annet en minifotballbane med kunstgress, en boule-bane samt en tennisbane, der du også kan leie sportsutstyr.  

Makarskas best utstyrte treningsstudio

På det 500 kvm store området er det et variert utvalg av moderne utstyr, tilpasset ulike typer trening og øvelser. Her er dessuten eksperter innen kinesiologi tilgjengelige for å støtte, gi tips og råd for å sørge for at hver treningstime er sikker, effektiv og tilpasset etter individuelle behov.

Kultur- og familieaktiviteter

I tillegg til de mer sporty aktivitetene, tilbyr Apfel Arena en hyggelig utendørsterrasse der du kan slå deg ned og spise godt, dessuten med utsikt til barnas lekeplass. Her kan dere som foreldre slappe av i koselige omgivelser samtidig som dere kan ha holde oppsikt med barna som leker. På plass er også engasjerende animatører som sørger for at barna får en morsom og minnerik stund. 

I Apfel Arenas middelhavshage finner du to grillhus som kan leies på timesbasis, hvert hus tar opptil 14 personer. I husene kan dere velge å grille på egen hånd alternativt slå på stortromma og leie inn personale som står for både matlaging og servering.

For den som foretrekker kulturelle opplevelser arrangeres blant annet kinokvelder, konserter og teateropplevelser. 

Les mer om Apfel Arena »

Noen av våre hotell på Makarskas riviera


Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer