Fakta – Makarskas Riviera

Valuta:

Euro (EUR)

Siden 1. januar 2023 er euro Kroatias offisielle valuta.

Transport t/r hotell:

Transporten fra flyplassen i Split til de første hotellene i:

  • Baska Voda, Promajna og Makarska tar cirka 1 time og 30 minutter.
  • Tučepi cirka1 time og 45 minutter.
  • Podgora cirka 2 timer.

Vær oppmerksom på at kjøretiden kan bli betydelig lenger i høysesong når trafikken er tett. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender:

Strendene på Makarskas riviera har krystallklart, rent vann. Alle strendene er rullesteinstrender, og vi anbefaler badesko. Parasoller og solsenger kan leies av private utleiere langs strendene. Alle våre reisemål har strandpromenade med restauranter og kaféer.

Uteliv:

Makarska har flere barer og diskotek, mens Tučepi og Podgora har flere barer langs strandpromenaden. Det er ofte kveldsaktiviteter og underholdning på de større hotellene. Uterestauranter.

Offentlig kommunikasjon:

Velutbygd bussnett med gode forbindelser mellom de ulike stedene, visse tider på døgnet. Flere avganger i høysesong. Taxi som tar betalt per passasjer.

Aktiviteter:

Forskjellige sportsaktiviteter på hotellene. Tennis er utbredt. Muligheter for vannsportsaktiviteter, bowling, fotball med mer.

Nyttig informasjon:
  • Vær oppmerksom på de små leilighetshusene ("villaene") svært sjelden har resepsjon.
  • På grunn av strenge regler for kontantbetaling i Kroatia betales eventuelle utflukter, hotelloppgraderinger og lignende med kredittkort.
  • På alle våre hotell i Kroatia er det utsjekking kl. 10.00.