Fakta – Makarskas riviera

Mat og drikke:

En 2-retters middag koster ca. 170 kroner pr. person. En øl ca. 20 kroner.

Transport t/r hotell:

Transfer fra flyplassen i Split: Til de første hotellene i Baska Voda, Promajna og Makarska ca. 1 time og 30 minutter. Til Tučepi 1 time og 45 minutter. Til Podgora ca. 2 timer. Vær oppmerksom på at transfertiden kan bli betydelig lenger tid i høysesong når trafikken er tett. Transferen kjøres vanligvis uten våre reiseledere.

Strender:

Strendene på Makarskas riviera har krystallklart, rent vann. Alle strendene er rullesteinstrender, og vi anbefaler badesko. Parasoller og solstoler kan leies av private utleiere langs strendene. Alle våre reisemål har strandpromenade med restauranter og kafeer.

Uteliv:

Makarska har flere barer og diskotek, mens Tučepi og Podgora har flere barer langs strandpromenaden. Det er ofte kveldsaktiviteter og underholdning på de større hotellene. Uterestauranter.

Offentlig kommunikasjon:

Velutbygd bussnett med gode forbindelser mellom de ulike stedene, visse tider på døgnet. Flere avganger i høysesong. Taxi som tar betalt per passasjer.

Aktiviteter:

Forskjellige sportsaktiviteter på hotellene. Tennis er utbredt. Muligheter for vannsportsaktiviteter, bowling, fotball m.m.

Nyttig informasjon:

Vær oppmerksom på de små leilighetshusene ("villaene") svært sjelden har resepsjon.

På grunn av strenge regler for kontantbetaling i Kroatia betales eventuelle utflukter, hotelloppgraderinger e.l. med kredittkort.

På alle våre hotell i Kroatia er det utsjekking kl. 10.00.