Dubrovnik reisetips

Reisetips til Dubrovnik

Dubrovnik er en flott by som byr på historiske severdigheter, flere herlige strender og vakker natur. Få inspirasjon før reisen til Dubrovnik og ta en titt på våre reisetips til hva du kan se og gjøre i løpet av ferien din.
Les flere reisetips

Øyer utenfor Dubrovnik

Like utenfor Dubrovnik ligger det flere vakre øyer - perfekte til dagsturer når du vil ta en pause fra bylivet. Vi har laget en oversikt over de 5 fineste øyene!

Bli bedre kjent med øyene her

Bydeler i Dubrovnik

Dubrovnik består en rekke flotte bydeler med fine severdigheter som er verdt et besøk. Felles for alle bydelene er den slående naturen. Vi har laget en oversikt over bydelene og hva som er verdt å se!

Les mer om bydelene her

Tips & inspirasjon

Finn inspirasjon av våre reisetips for Kroatia..

Ditt Kroatia

Med koselige badebyer, små fiskelandsbyer, kilometerlange strender og bortgjemte badeviker – kan det være litt vrient å velge ditt Kroatia. Les våre tips og finn din ferieoase.

Les våre tips

De fineste strendene i Kroatia

Kroatia er kjent for sin vakre skjærgård hvor man bader fra klipper og svaberg. Men visste du at det også finnes mange fine strender? Les vår blogg om strendene i Kroatia. 

Se våre favorittstrender i Kroatia

De beste tipsene fra lokalbefolkningen

Marija Babić er fra Makarska og jobber som lokalguide. Dette er hennes beste tips til det beste Kroatia har å by på med alt fra matopplevelser til strender og mindre kjente steder.

Les mer

Finn reisen din