Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom med utgang til felles basseng fra markterrassen. Terrassen er smal med plass til to stoler og et bord. Stige ned i bassenget. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 51 kvm
Antall personer: 1-3

Toroms villa med eget basseng

Toroms villa med eget basseng på markterrassen. På terrassen er det loungemøbler og solsenger samt stige ned i bassenget. Via en dør har du tilgang til et felles basseng, River Pool. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Coffesso kaffemaskin. Bluetooth høyttaler. En TV i hvert rom. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 157 kvm
Antall personer: 1-3