Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et pent og stilrent hotell i klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, like ved den fine sandstranda. Her venter en stor hage med flere basseng og dagene kan fylles med morgenpromenader på stranda, en herlig frokostbuffé, beroligende yoga, en økt i treningsrommet eller en avslappende spabehandling og mot kvelden venter middagen på deg i en av hotellets fire restauranter. Ekstra luksuriøst blir det om du bestiller en villa med eget basseng.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Toroms villa med eget basseng for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Merusaka Nusa Dua har en perfekt beliggenhet like ved sandstranda og i hotellets hage er det flere bassengområder. Midt på hotellområdet finner du det store bassengområdet med et basseng som er oppdelt i flere mindre basseng - et stort basseng og to barnebasseng. Nede på stranda ligger et bassengområde med et basseng med en dypere del som har et hoppetårn. I området der villaene med de egne bassengene ligger er det en såkalt "River Pool". Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær er også inkludert.

Merusaka Nusa Dua har fire restauranter og to barer. Bare noen skritt fra stranda ligger à la carte-restauranten Ja'JAN Bistro som serverer mat fra tidlig formiddag til etter midnatt. På menyen står alt fra vegetariske retter og glutenfrie retter til fiske- og skalldyrsretter, kjøttretter og desserter. JA´JAN by The Sea serverer steinovnsbakt pizza, balinesiske retter samt kjøtt- og fiskeretter fra grillen. Homaya Restaurant byr på det beste fra det indonesiske kjøkkenet, det er kanskje her du spiser den beste Nasi Gorengen? Gading Restaurant disker opp en buffé til frokost og legger du til halvpensjon kan du også innta middagen her, da som en fast meny - kjøkkenet har mat fra Kina, Japan og internasjonale retter. Pent antrekk, langbukser til middagen i samtlige restauranter. Bordreservasjon i alle restauranter til middagen. Hotellet har to barer, Beach Bar som er en swim up-bar og Bar Lounge serverer drikke og småretter fra det asiatiske kjøkkenet.

I hotellets spa kan du unne deg en deilig massasje og avkoblende skjønnhetsbehandlinger, alle mot avgift. Aerobics, yoga, utleie av sykler samt et litt mindre treningsrom for enklere trening. Barneklubb i hotellets regi for barn 5-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka med levende musikk i restauranten Ja'JAN Bistro.

Wifi inkludert på hele hotellet. På hotellet finnes en butikk som selger lokal kunst og klær. I gangavstand ligger butikker, restauranter og barer. Avstanden til stranda varierer fra 150 til 450 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast 3-retters meny).
  • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag fra fast 3-retters meny).

Frokosten serveres i Gading Restaurant mens lunsjen og middagen serveres i en av hotellets restauranter, Gading, Homaya, Ja'JAN Bistro eller JA´JAN by the Sea.

Alle hotell – Bali

Segara Village

Herlige Segara Village ligger ved stranda og kombinerer tradisjonell balinesisk arkitektur med moderne innredning. Et veldig fint hotellområde som består av flere bungalowbyer som ligger spredt i en stor tropisk hage. Rett og slett et balinesisk paradis med moderne rom, lekkert basseng og gjestfritt personale. Legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive!

Nikko Bali Benoa Beach

Nikko Bali Benoa Beach har en egen hotellstrand, avslappende omgivelser og deluxerom som lever opp til sitt navn. Bassengområdet er stort og innbydende med to øyer. Det er bare noe av det som gjør dette til et hotell i særklasse. Her kan du windsurfe, gå på shopping eller nyte en deilig massasje i hotellets spaavdeling.

Puri Santrian

Puri Santrian i Sanur på Bali byr på sjarmerende atmosfære og førsteklasses service. Omgivelsene er frodige og gir deilig skygge når sola står på sitt høyeste. Beliggenheten ved den rolige stranden, bassengene og hotellets spa legger forholdene til rette for en herlig ferie.

Legian Beach

Legian Beach ligger perfekt til ovenfor strand i gangavstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og har alle tenkelige moderne fasiliteter. Rom og bungalower omgitt av hager med palmer og velduftende blomster. På stranda kan du nyte av spektakulære solnedganger.

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

På hotell Grand Mirage Resort & Thalasso Bali kan du hvile ut på sandstranda eller i hotellets herlige bassengområde. For barna blir oppholdet på hotellet et spennende eventyr med det morsomme barnebassenget med flere vannsklier. Besøk hotellets mange restauranter, vannsporter, treningsrom og massasje på stranda. Du kan også låne en sykkel og utforske nærområdet i Tanjung Benoa.

Candi Beach Resort & Spa

På luksuriøse Candi Beach Resort & Spa bor du i rolige omgivelser på østre Bali, omgitt av frodige vekster. Hotellet ligger på den hvite stranda og fra bassengområdet venter en fantastisk utsikt over Det indiske havet. Her ligger alt til rette for en tropisk, herlig ferie – snorkling, dykking eller kun avslapping i solsenga hele dagen.

Bali Garden Beach Resort

Finn roen midt i Kuta på Bali Garden Beach Resort. Her bor du like ved den fine sandstranda og kan nyte roen i den tropiske hagen blant tre lekre basseng. Ta en drink i poolbaren mens du ser sola går ned i havet, og unn deg en behandling i hotellets spa.

Nesa Sanur

Nesa Sanur er et lite hotell med bare 18 rom som ønsker deg velkommen med varm balinesisk gjestfrihet, og her venter et basseng i en frodig hage. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra en herlig strand i byen Sanur.

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk hage med vaiende palmer og bare noen skritt unna ligger en paradisstrand med hvit og herlig myk sand. Hotellet byr på en avslappet atmosfære der sjelen faller til ro med ekte balinesisk gjestfrihet, god mat og et herlig spa. Her kan du også lære deg å lage indonesisk mat og ulike typer yoga.

Prime Plaza Sanur

Prime Plaza Sanur er en utmerket base for deg som lengter etter avkobling og å oppleve Bali. Slapp av i solsenga i det frodige bassengområdet, eller hopp på gratisbussen til hotellets private strand for å tilbringe en dag ved havet. Hvorfor ikke henge med på en yogatime eller bare slappe av i jacuzzien?

Griya Santrian

Griya Santrian ligger noen skritt unna den rolige stranda Sanur. Det er et moderne hotell som har bevart den balinesiske atmosfæren og stilen i arkitektur, skulpturer og sin gjestfrie stemning. I den tropiske hagen er det tre basseng og flere bygninger med fine rom.

Tonys Villas & Resort

På Tonys Villas & Resort bor du midt i sentrum av Petitenget, cirka 3 kilometer fra Seminyak. Hotellet har herlige basseng med solsenger og parasoller som ligger i en tropisk hage. Det er to restauranter på hotellet og du kan legge til halvpensjon om du vil ha det litt ekstra komfortabelt og kanskje vil du unne deg litt ekstra luksus med deluxerom og direkte utgang til basseng eller hva med en mindre villa med eget basseng?

Akana Boutique Hotel Sanur

Vil du bo godt i det sentrale Sanur med kort vei til restauranter og butikker, og i tillegg ha kun en kort spasertur til stranda? Velkommen til Akana Boutique Hotel Sanur!

Melia Bali

Vakker arkitektur, herlige omgivelser og egen strand gjør en ferie på Melia Bali til noe helt spesielt. Hotellet har flere restauranter med kjøkken fra hele verden. Hotellet tilbyr også matlagingskurs og et treningsrom samt et fint spa, alt for å gi ferien din det lille ekstra. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en komfortabel ferie!