Nikko Bali Benoa Beach

 • • Privat hotellstrand
 • • Frodige omgivelser
 • • Hotellbuss til Bali Collection

Nikko Bali Benoa Beach har en egen hotellstrand, avslappende omgivelser og deluxerom som lever opp til sitt navn. Bassengområdet er stort og innbydende med to øyer. Det er bare noe av det som gjør dette til et hotell i særklasse. Her kan du windsurfe, gå på shopping eller nyte en deilig massasje i hotellets spaavdeling.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nikko Bali Benoa Beach er et fint resort som ligger ved en egen hvite sandstrand i Tanjung Benoa omgitt av frodige hager. Her venter et herlig bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller og badehåndklær.

À la carte-restauranten Giorgio serverer italiensk mat til lunsj og middag og restaurant Bali Luna tilbyr internasjonale retter, men også mat fra Bali og Java. Grand Benoa frister med en herlig frokost- og middagsbuffé. À la carte-restauranten Nagisa serverer lunsj og middag med autentisk japansk mat og izakaya. Poolbaren Aloha serverer mat og drikke på dagtid og snackbaren Samundra Lounge & Bar tilbyr lettere retter hele dagen til sent på kvelden. By The C Beachside Venue har drikke på menyen. Pent antrekk, langbukser for menn. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene.

Vil du unne deg en herlig behandling kan du ta en tur i hotellets spa, mot avgift. Det er også jacuzzi, frisør og en skjønnhetssalong. Du som liker å svette litt ekstra i ferien kan benytte hotellets treningsrom med yogamatter og pilatesballer. Yogatimer mot avgift. Underholdning samt aktiviteter på dagtid. Livemusikk tre kvelder i uka. Barneklubb i hotellets regi for barn 3-12 år med engelsktalende personale. Biljard, petanque, sandvolleyball og bordtennis. Vannsporter som windsurfing, vannski og parasailing mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Butikk. Shopping i tilslutning til hotellet. Hotellet tilbyr buss til shoppingsenteret Bali Collection. Det er cirka 15 kilometer til sentrum i Kuta.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i Grand Benoa kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj og middag i à la carte-restauranten Bali Luna kl. 11.00-23.00.
 • Middagsbuffé i Grand Benoa kl. 19.00-21.00.
 • Middag i à la carte-restauranten i Nagisa kl. 17.00-23.00, stengt mandager.
 • Middag i à la carte-restauranten Giorgio kl. 18.00-23.00, stengt tirsdager.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i respektive restaurants åpningstid.
 • 25% rabatt på spa, vaskeriservice og internett

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bali

Segara Village

Herlige Segara Village ligger ved stranda og kombinerer tradisjonell balinesisk arkitektur med moderne innredning. Et veldig fint hotellområde som består av flere bungalowbyer som ligger spredt i en stor tropisk hage. Rett og slett et balinesisk paradis med moderne rom, lekkert basseng og gjestfritt personale. Legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive!

Melia Bali

Vakker arkitektur, herlige omgivelser og egen strand gjør en ferie på Melia Bali til noe helt spesielt. Hotellet har flere restauranter med kjøkken fra hele verden. Hotellet tilbyr også matlagingskurs og et treningsrom samt et fint spa, alt for å gi ferien din det lille ekstra. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en komfortabel ferie!

Puri Santrian

Puri Santrian i Sanur på Bali byr på sjarmerende atmosfære og førsteklasses service. Omgivelsene er frodige og gir deilig skygge når sola står på sitt høyeste. Beliggenheten ved den rolige stranden, bassengene og hotellets spa legger forholdene til rette for en herlig ferie.

Legian Beach

Legian Beach ligger perfekt til ovenfor strand i gangavstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og har alle tenkelige moderne fasiliteter. Rom og bungalower omgitt av hager med palmer og velduftende blomster. På stranda kan du nyte av spektakulære solnedganger.

Grand Mirage Resort

På hotell Grand Mirage Resort på Bali kan du hvile ut på sandstranda eller i hotellets herlige basengområdet. For barna blir oppholdet på hotellet et spennende eventyr med det morsomme barnebassenget med flere vannsklier. Besøk hotellets mange restauranter, vannsporter, treningsrom og massasje på stranda. Du kan også låne en sykkel og utforske nærområdet i Tanjung Benoa.

Candi Beach Resort & Spa

På luksuriøse Candi Beach Resort & Spa bor du i rolige omgivelser på østre Bali, omgitt av frodige vekster. Hotellet ligger på den hvite stranda og fra bassengområdet venter en fantastisk utsikt over Det indiske havet. Her ligger alt til rette for en tropisk, herlig ferie – snorkling, dykking eller kun avslapping i solsenga hele dagen.

Bali Garden Beach Resort

Like ved stranda i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Her finner du roen i den tropiske hagen blant tre lekre basseng midt i den livlige byen. Tali Spa er hotellets eget spa og tilbyr deilige behandlinger. Ta en drink i poolbaren mens du ser sola går ned i havet.

Nesa Sanur

Nesa Sanur ønsker deg velkommen med varm balinesisk gjestfrihet og her venter et basseng i en frodig hage. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra en herlig strand i byen Sanur. Det er et lite hotell med bare 18 rom.

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk hage med vaiende palmer og bare noen skritt unna ligger en paradisstrand med hvit og herlig myk sand. Hotellet byr på en avslappet atmosfære der sjelen faller til ro med ekte balinesisk gjestfrihet, god mat og et herlig spa. Her kan du også lære deg å lage indonesisk mat og ulike typer yoga.

Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et pent og stilrent hotell i klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, like ved den fine sandstranda. Her venter en stor hage med flere basseng og dagene kan fylles med morgenpromenader på stranda, en herlig frokostbuffé, beroligende yoga, en økt i treningsrommet eller en avslappende spabehandling og mot kvelden venter middagen på deg i en av hotellets fire restauranter. Ekstra luksuriøst blir det om du bestiller en villa med eget basseng.

Prime Plaza Sanur

Prime Plaza Sanur er en utmerket base for deg som lengter etter avkobling og å oppleve Bali. Slapp av i solsenga i det frodige bassengområdet, eller hopp på gratisbussen til hotellets private strand for å tilbringe en dag ved havet. Hvorfor ikke henge med på en yogatime eller bare slappe av i jacuzzien?