Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

På hotell Grand Mirage Resort & Thalasso Bali kan du hvile ut på sandstranda eller i hotellets herlige bassengområde. For barna blir oppholdet på hotellet et spennende eventyr med det morsomme barnebassenget med flere vannsklier. Besøk hotellets mange restauranter, vannsporter, treningsrom og massasje på stranda. Du kan også låne en sykkel og utforske nærområdet i Tanjung Benoa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Grand Mirage Resort på Bali er et herlig familiehotell som ligger på stranda med kort vei til shopping og golfklubben. Her velger du om du vil bade i havet eller i en av hotellets basseng.

Et stort bassengområde med et basseng, et stort barnebasseng med flere mindre vannsklier samt poolbaren Coconut. Nede ved stranda venter et lekkert evighetsbasseng for voksne. Det er også et familiebasseng med en lengre vannsklie for de eldre barna og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller ved bassengene.

Restaurant Grand Café holder åpent døgnet rundt og byr på buffé til frokost, lunsj og middag. Tre kvelder i uken er det temabuffé til middag. Jukung har italienske smaker og fiske-og skalldyrsretter på menyen samt vakker havutsikt. Her er det også en kinesisk og indisk restaurant. Panorama Lounge disker opp med forfriskninger og livemusikk mens du nyter utsikten.

Treningsrom. Sykler og tennisbaner kan lånes. Sandvolleyball. Hjørne med blant annet Playstation, bordtennis, biljard og dart. Vannaktiviteter som snorkling, katamaran og windsurfing. Thalassospa med behandlinger, mot avgift. Massasje på stranda mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Internettkafé mot avgift. Butikker og minimarked utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffe).
 • Helpensjon (frokost- , lunsj- og middagsbuffe).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i Grand Café, Ibu Kitchen eller romservice (á la carte) kl. 7.00-10.00
 • Lunsjbuffé eller á la carte i Grand Café, á la carte på Mahi Mahi eller Jukung, fast meny på Chopsticks, lunsj á la carte og snacks i pool- og strandbaren eller romservice (á la carte) kl. 12.00-19.00.
 • Middagen i de rstaurantene serveres kl. 19.00-23.00. Temabufféer med show fire kvelder i uka. À la carte-middag kan også inntas på Grand Café, på Jukung Italian Seafood Restaurang fra fast meny, på Chop Stick Chinese Restaurant fra fast meny, på à la carte-restauranten Ibu Kitchen, på Bumbu Delhi fra fast meny, eller romservice fra meny.
 • Nattmat er tilgjengelig i Grand Café og med romservice kl. 23.00-6.00
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker, kl. 11.00-24.00
 • Ubegrenset med premium drikke i Panorama Lounge kl. 9.00-24.00
 • 30 % rabatt på drikke som ikke er inkludert i All Inclusive-pakken.
 • Minibar med forfriskninger og øl
 • Egen innsjekk i Miracle Club Lounge, samt velkomstdrinker, frukt og velkomstinformasjon
 • Senere utsjekk kl. 14.00, ved mulighet
 • Lekerom
 • Diverse vannsporter
 • Diverse sportsaktiviteter
 • Ikke-motoriserte aktiviteter som kajakk, boogie board, windsurfing timer og katamaran
 • Vask av to plagg pr. person daglig (ikke renseri)

Er oppholdet ditt på hotellet mer enn 12 dager er følgende også inkludert:

 • Fire billetter pr. voksen til vannaktiviteter som jetski og speed boat
 • Et gavekort til en verdi av US$ 100 til Thalasso spa
 • En balinesisk sarong pr. rom
 • En billett per voksen til "Devdan Show" på Bali Nusa Dua Theatre. Barn under 12 år får 25% rabatt i selskap med foresatte

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det pågår renoveringsarbeid på hotellet. Noe støy fra arbeidet som er ved bassengområdet må påregnes mellom kl. 10.00 og 17.00.

Alle hotell – Bali

Segara Village

Herlige Segara Village ligger ved stranda og kombinerer tradisjonell balinesisk arkitektur med moderne innredning. Et veldig fint hotellområde som består av flere bungalowbyer som ligger spredt i en stor tropisk hage. Rett og slett et balinesisk paradis med moderne rom, lekkert basseng og gjestfritt personale. Legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive!

Nikko Bali Benoa Beach

Nikko Bali Benoa Beach har en egen hotellstrand, avslappende omgivelser og deluxerom som lever opp til sitt navn. Bassengområdet er stort og innbydende med to øyer. Det er bare noe av det som gjør dette til et hotell i særklasse. Her kan du windsurfe, gå på shopping eller nyte en deilig massasje i hotellets spaavdeling.

Puri Santrian

Puri Santrian i Sanur på Bali byr på sjarmerende atmosfære og førsteklasses service. Omgivelsene er frodige og gir deilig skygge når sola står på sitt høyeste. Beliggenheten ved den rolige stranden, bassengene og hotellets spa legger forholdene til rette for en herlig ferie.

Legian Beach

Legian Beach ligger perfekt til ovenfor strand i gangavstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og har alle tenkelige moderne fasiliteter. Rom og bungalower omgitt av hager med palmer og velduftende blomster. På stranda kan du nyte av spektakulære solnedganger.

Candi Beach Resort & Spa

På luksuriøse Candi Beach Resort & Spa bor du i rolige omgivelser på østre Bali, omgitt av frodige vekster. Hotellet ligger på den hvite stranda og fra bassengområdet venter en fantastisk utsikt over Det indiske havet. Her ligger alt til rette for en tropisk, herlig ferie – snorkling, dykking eller kun avslapping i solsenga hele dagen.

Bali Garden Beach Resort

Finn roen midt i Kuta på Bali Garden Beach Resort. Her bor du like ved den fine sandstranda og kan nyte roen i den tropiske hagen blant tre lekre basseng. Ta en drink i poolbaren mens du ser sola går ned i havet, og unn deg en behandling i hotellets spa.

Nesa Sanur

Nesa Sanur er et lite hotell med bare 18 rom som ønsker deg velkommen med varm balinesisk gjestfrihet, og her venter et basseng i en frodig hage. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra en herlig strand i byen Sanur.

Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk hage med vaiende palmer og bare noen skritt unna ligger en paradisstrand med hvit og herlig myk sand. Hotellet byr på en avslappet atmosfære der sjelen faller til ro med ekte balinesisk gjestfrihet, god mat og et herlig spa. Her kan du også lære deg å lage indonesisk mat og ulike typer yoga.

Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et pent og stilrent hotell i klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, like ved den fine sandstranda. Her venter en stor hage med flere basseng og dagene kan fylles med morgenpromenader på stranda, en herlig frokostbuffé, beroligende yoga, en økt i treningsrommet eller en avslappende spabehandling og mot kvelden venter middagen på deg i en av hotellets fire restauranter. Ekstra luksuriøst blir det om du bestiller en villa med eget basseng.

Prime Plaza Sanur

Prime Plaza Sanur er en utmerket base for deg som lengter etter avkobling og å oppleve Bali. Slapp av i solsenga i det frodige bassengområdet, eller hopp på gratisbussen til hotellets private strand for å tilbringe en dag ved havet. Hvorfor ikke henge med på en yogatime eller bare slappe av i jacuzzien?

Griya Santrian

Griya Santrian ligger noen skritt unna den rolige stranda Sanur. Det er et moderne hotell som har bevart den balinesiske atmosfæren og stilen i arkitektur, skulpturer og sin gjestfrie stemning. I den tropiske hagen er det tre basseng og flere bygninger med fine rom.

Tonys Villas & Resort

På Tonys Villas & Resort bor du midt i sentrum av Petitenget, cirka 3 kilometer fra Seminyak. Hotellet har herlige basseng med solsenger og parasoller som ligger i en tropisk hage. Det er to restauranter på hotellet og du kan legge til halvpensjon om du vil ha det litt ekstra komfortabelt og kanskje vil du unne deg litt ekstra luksus med deluxerom og direkte utgang til basseng eller hva med en mindre villa med eget basseng?

Akana Boutique Hotel Sanur

Vil du bo godt i det sentrale Sanur med kort vei til restauranter og butikker, og i tillegg ha kun en kort spasertur til stranda? Velkommen til Akana Boutique Hotel Sanur!