Sadara Boutique Beach Resort

Sadara Boutique Beach Resort ligger i en tropisk hage med vaiende palmer og bare noen skritt unna ligger en paradisstrand med hvit og herlig myk sand. Hotellet byr på en avslappet atmosfære der sjelen faller til ro med ekte balinesisk gjestfrihet, god mat og et herlig spa. Her kan du også lære deg å lage indonesisk mat og ulike typer yoga.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sadara Boutique Beach Resort har en herlig atmosfære med både restaurant, lounger og basseng på den fine sandstranda i Tanjung Benoa. Ta en raske eller rolig morgentur langs stranda, et morgenbad og så kan du fylle på med en god og luksuriøs frokost. På dagtid venter en stund i solsenga eller du tester en vannsport som tilbys på stranda.

Hotellet har et fint bassengområde med et basseng med barneseksjon, en swim up-bar samt balinesiske solsenger, solsenger og parasoller. Fra bassenget har du direkte utgang til sandstranda. Basseng- og strandhåndlær er inkludert.

I hotellets restaurant Rasala, som ligger rett ovenfor stranda, kan du smake på balinesiske og indonesiske retter, ferskpresset juice, tradisjonell urte-te og helseriktige alternativ til frokost, lunsj og middag. I hotellets loungebar/snackbar kan du nippe til en god drink, drikke te eller prøve en lettere rett og naturligvis slappe av til behagelig bakgrunnsmusikk. Matlagingskurs, der ingrediensene handles på det lokale markedet, og du kan lære deg hvordan en skål med ris kan forvandles til en gastronomisk opplevelse.

Her skal du passe på å unne deg en deilig og avkoblende spabehandling i hotellets fine spa eller ta et yogakurs.

Wifi er inkludert i resepsjonen. Strykejern og strykebrett kan lånes på forespørsel. Butikk med smykker, balinesisk håndverk og klær.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag med valg av retter fra en treretters meny).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé.
  • Lunsj fra meny.
  • Middag med valg av retter fra en treretters meny.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i poolbaren kl.10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Bali

Segara Village

Herlige Segara Village ligger ved stranda og kombinerer tradisjonell balinesisk arkitektur med moderne innredning. Et veldig fint hotellområde som består av flere bungalowbyer som ligger spredt i en stor tropisk hage. Rett og slett et balinesisk paradis med moderne rom, lekkert basseng og gjestfritt personale. Legg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive!

Nikko Bali Benoa Beach

Nikko Bali Benoa Beach har en egen hotellstrand, avslappende omgivelser og deluxerom som lever opp til sitt navn. Bassengområdet er stort og innbydende med to øyer. Det er bare noe av det som gjør dette til et hotell i særklasse. Her kan du windsurfe, gå på shopping eller nyte en deilig massasje i hotellets spaavdeling.

Melia Bali

Vakker arkitektur, herlige omgivelser og egen strand gjør en ferie på Melia Bali til noe helt spesielt. Hotellet har flere restauranter med kjøkken fra hele verden. Hotellet tilbyr også matlagingskurs og et treningsrom samt et fint spa, alt for å gi ferien din det lille ekstra. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for en komfortabel ferie!

Puri Santrian

Puri Santrian i Sanur på Bali byr på sjarmerende atmosfære og førsteklasses service. Omgivelsene er frodige og gir deilig skygge når sola står på sitt høyeste. Beliggenheten ved den rolige stranden, bassengene og hotellets spa legger forholdene til rette for en herlig ferie.

Legian Beach

Legian Beach ligger perfekt til ovenfor strand i gangavstand til restauranter og shopping i Kuta. Hotellet er bygget i tradisjonell balinesisk stil og har alle tenkelige moderne fasiliteter. Rom og bungalower omgitt av hager med palmer og velduftende blomster. På stranda kan du nyte av spektakulære solnedganger.

Grand Mirage Resort

På hotell Grand Mirage Resort på Bali kan du hvile ut på sandstranda eller i hotellets herlige basengområdet. For barna blir oppholdet på hotellet et spennende eventyr med det morsomme barnebassenget med flere vannsklier. Besøk hotellets mange restauranter, vannsporter, treningsrom og massasje på stranda. Du kan også låne en sykkel og utforske nærområdet i Tanjung Benoa.

Candi Beach Resort & Spa

På luksuriøse Candi Beach Resort & Spa bor du i rolige omgivelser på østre Bali, omgitt av frodige vekster. Hotellet ligger på den hvite stranda og fra bassengområdet venter en fantastisk utsikt over Det indiske havet. Her ligger alt til rette for en tropisk, herlig ferie – snorkling, dykking eller kun avslapping i solsenga hele dagen.

Bali Garden Beach Resort

Like ved stranda i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Her finner du roen i den tropiske hagen blant tre lekre basseng midt i den livlige byen. Tali Spa er hotellets eget spa og tilbyr deilige behandlinger. Ta en drink i poolbaren mens du ser sola går ned i havet.

Nesa Sanur

Nesa Sanur ønsker deg velkommen med varm balinesisk gjestfrihet og her venter et basseng i en frodig hage. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra en herlig strand i byen Sanur. Det er et lite hotell med bare 18 rom.

Merusaka Nusa Dua

Merusaka Nusa Dua er et pent og stilrent hotell i klassisk balinesisk arkitektur. Hotellet ligger i Nusa Nua, like ved den fine sandstranda. Her venter en stor hage med flere basseng og dagene kan fylles med morgenpromenader på stranda, en herlig frokostbuffé, beroligende yoga, en økt i treningsrommet eller en avslappende spabehandling og mot kvelden venter middagen på deg i en av hotellets fire restauranter. Ekstra luksuriøst blir det om du bestiller en villa med eget basseng.

Prime Plaza Sanur

Prime Plaza Sanur er en utmerket base for deg som lengter etter avkobling og å oppleve Bali. Slapp av i solsenga i det frodige bassengområdet, eller hopp på gratisbussen til hotellets private strand for å tilbringe en dag ved havet. Hvorfor ikke henge med på en yogatime eller bare slappe av i jacuzzien?