Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den greske øya Syros. Her møtes tradisjonell kykladisk ariktektur med genuin gjestfrihet ved Middelhavets strand. Start dagen med frokost og den slående vakre utsikten over havet fra hotellets terrasse. Og når dagen senere går mot sin slutt kan du slå deg ned igjen for å nyte den fortryllende solnedgangen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Trippelrom for 3 personer. Større dobbeltrom for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Maten
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Boutique di Mare Hotel ligger like ved Fetouri Beach på Syros' sørvestlige kyst. På stranda er det parasoller og fine solsenger. I perioden 15. juli til 30. august er solesengen på stranda mot avgift.

Hotellet har en egen restaurant med en nydelig terrasse rett ved havet. Frokosten, som er inkludetr, serveres her og gjennom dagen kan du også om ønskelig nyte både lunsjen og middagen der. På står lekre retter inspirert av det greske kjøkken. Det finnes også en bar på hotellet der du kan kjøpe en kald drink eller kose deg med en kopp kaffe.

Hotellet ligger like ved stranda og avstanden til det lokale sentrumet i Posidonia er cirka 500 meter. Her er det et begrenset utvalg med små tavernaer og minimarkeder. Det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet for deg som vil utforske øya. Hovedstaden, den vakre byen Ermoupoli, og havna ligger cirka 10 kilometer unna. Offentlig gratis parkering finnes i nærheten hvis du vil leie bil under besøket.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Syros

Apollon Kini

På Apollon Kini kan du stoppe opp og nyte bekymringsfrie dager på et tradisjonelt hotell på Syros' østkyst. Hotellet ligger høyt og rolig til med en fin utsikt over nærliggende Kini Beach. Velkommen!

Dolphin Bay

Like ved en av Syros' fineste sandstrender ligger Dolphin Bay som et amfiteater med utsikt over bukta og havet. Familien trives her, bassenget, stranda og den genuine greske stemningen skuffer ikke.