Apollon Kini

På Apollon Kini kan du stoppe opp og nyte bekymringsfrie dager på et tradisjonelt hotell på Syros' østkyst. Hotellet ligger høyt og rolig til med en fin utsikt over nærliggende Kini Beach. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Trippelrom for 3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Dessverre ingenting.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

En reise til Apollon Kini på Syros passer for den som ønsker avkobling og ro i ferien. Her er du omgitt av natur og kan nyte den vakre utsikten fra soloppgang til solnedgang. Start dagen med frokost på hotellets terrasse med utsikt mot havet.

Det er gangavstand til Kini Beach, som sies å være en av øyas fineste strender. Der er det solsenger og parasoller mot avgift, og når sola går ned våkner byen til liv. Restauranter, tavernaer og barer venter på deg med lokale delikatesser, genuine smaker og gresk musikk.

Hotellet ligger høyt til så man må regne med oppoverbakker når det er på tide å dra tilbake til hotellet. Lokaltrafikk.

Det er cirka 500 meter til sentrum av Kinion og drøyt 7 kilometer til hovedstaden Ermounpoli.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Syros

Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den greske øya Syros. Her møtes tradisjonell kykladisk ariktektur med genuin gjestfrihet ved Middelhavets strand. Start dagen med frokost og den slående vakre utsikten over havet fra hotellets terrasse. Og når dagen senere går mot sin slutt kan du slå deg ned igjen for å nyte den fortryllende solnedgangen.

Dolphin Bay

Like ved en av Syros' fineste sandstrender ligger Dolphin Bay som et amfiteater med utsikt over bukta og havet. Familien trives her, bassenget, stranda og den genuine greske stemningen skuffer ikke.