Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,8 av 10 Basert på 51 vurderinger
Total vurdering
 
6,8 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
6,4 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,1 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Vennlig og hjelpsom betjening.
-
Harde madrasser. Du kunne kjenne hver spirallfjær. Fikk låne et teppe å legge mellom madrassen og lakenet, det hjalp litt. Det er bare kaldtvannskran over oppvaskkummen. Kranen var vanskelig å stenge. Betjeningen "reparerte" kranen ved å skru den hardt til, i stedet for å skifte pakning.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


6 av 10

+
renholdet Hotellet lå litt lenger unna stranden enn vi trodde.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


7 av 10

+
Hyggelig betjening. God frokost. OK bassengområde.
-
Oppgradere bad.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
Frokosten , bassenget og balkongen
-
Burde være Overmadrass på den knallharde senga, opphenget til dusjhodet var helt løst og kunne lett blitt fikset. Lite knagger/hyller på bad. Manglet vinglass og noe å vaske opp med, ingen såpe eller kluter å vaske opp med, personalet gjorde det ikke! Skitne glass hele ferien.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

+
Hyggelig personell. Spesielt Maria i baren må fremheves med sin innstilling og humør.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


4 av 10

+
Var bassenget, størrelsen på rommet vi fikk.
-
Dårlige senger, renholdet må bli mye bedre og frokosten må bli bedre. Sov elendig på grunn av hard madrass/tynn.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


6 av 10

+
Stille og rolig. Fint bassengområde.
-
Bedre madrasser i sengene. På vårt rom var det vannlekkasje på toalettet, dette ble ikke fikset. De visste om det før vi kom. Det va konstant vann på gulvet der.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

+
Flott basseng Gode priser i poolbaren God frukost Koselige omgivelser
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

366 vurderinger
Utmerket
 
163
Veldig bra
 
133
Bra
 
46
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

08.08.2019

av KnutAntoK Oslo, Norge

Noe slitt hotell, men var veldig rent og pent.

Enkle rom, men rent og pent. Fin terrasse og dette ble et fint opphold for oss. Frokosten inneholdt alt hva frokost bør inneholde, Så kommer vi til attraksjonen på hotellet. Betjeningen var alle hyggelige, men en overskygget dem alle. Poolbaren med Santorinis hyggeligste priser ble betjent av en gresk rose av e kvinne. Maria, som betjente baren er det hyggeligste og mest hjelpsomme vi har møtt på alle våre reiser. Bare for å oppleve henne er verdt et besøk på dette hotellet.

 
12.08.2018

av ainm Santorini, Hellas

Trivelig sted!

Koselig lite hotell nær stranda. Også mange trivelige greske restauranter i nærheten. Stille strøk, og vi sov som steiner, etter at vi hadde skjønt airconditioen. Betjeningen gjør sitt beste for deg, og det er rent på rommene. Helt grei frokost. Personellet på kjøkkenet vasker opp for hånd. Vi var glade for at vi bodde i Perizza, og heller kunne ta dagsturer til severdighetene. Veldig greit å ta lokalbussen som går hvert 20. min. til/fra Fira.

 
08.09.2015

av RonnieRichelieu Levanger, Norge

Styr unna

Først det positive: Hyggelig betjening, imøtekommende og tidvis problemløsningsorienterte. Ellers: Generelt slitt hotell, selv om det ikke er gammelt. Bærer preg av dårlig vedlikehold, noe vi også som gjester ble utsatt for. Da et håndtak brakk på grunn av dårlig vedlikehold på døren, og mangel av smøring, ble vi først erstatningsansvarlige. Noe vi nektet på, da det åpenbart dreide seg om mangel på vedlikehold. Selv om betjeningen selv kunne se med sine øyne at det manglet smøring på hengsler, ble erstatningsansvaret opprettholdt. Hotell policy fikk vi høre. Etter standhaftig utholdenhet, gav betjeningen til slutt etter, og vi slapp å betale. Noe de i utgangspunktet burde gjort med en gang, og ikke latt sine gjester gå igjennom dager med argumentering. Rommet var skittent og uvasket da vi ankom, og det ble forklart med "dårlig bemanning" og at det var "travelt". Det går da altså ut over gjestene på dette hotellet... Det ligger en noe bråkete gate like ved, og som om natten kan være slitsom. Søppelbiler kommer å henter søppel midt på natten, og det vekker nok hele hotellet. Ellers var dusjen på badet av svært dårlig kvalitet, med vannsprut i alle retninger, samt at det lakk vann fra under vasken. En bøtte under skulle fikse problemet i følge personalet. Imidlertid ble det lagt en bademate under, slik at vi ikke skulle høre dryppene. Beliggenheten er ok i forhold til den travlere stranden og strandlivet, med unntak av den støyende veien like ved. Fasiliteter ellers var meget sparsommelige. Treg WiFi i resepsjonsområdet, skittent bassengområde. Og en frokost som hadde meget lite utvalg, og som i tillegg bød på det samme hver dag. Kan ikke anbefale dette hotellet til noen, med mindre de liker en lav standard og får hotelloppholdet til en særdeles gunstig pris.

 
06.06.2015

av Stina S

Helt greit

Veldig grei beliggenhet nært stranden i perissa, og nært busstoppet til lokalbussen. Helt ok rom, dusjen sprutet litt til alle kanter så ble vått på badet etter en dusj. Toalettet måtte av og til samle opp nok vann for å kunne trekke ned. Aircondition og balkong på rommet, lite basseng og pool bar på området. Internett kun i resepsjonen og i frokostsalen. Frokosten var ganske kjedelig, fint brød, ost og skinke og gresk yoghurt + kaffe og en veldig søt juice. Om du ikke har tenkt å være på hotellet hele ferien men utforske litt er dette et greit sted å bo. Veldig koselig.

 
16.08.2014

av Reiseglad86 Oslo

Dårligere enn forventet...

Ankom hotellet i visshet om at det var lav standard. Allikevel ble vi skuffet da rommet ikke var vasket. Det var byttet på senga og badet var vasket noe, men det lå undertøy fra de forrige gjestene under kjøkkenbordet og glass på bad og kjøkken var møkkete. Det var heller ikke vasket andre stedet på gulvet. I tillegg var det lekkasje fra doen. Vi meldte ifra og rommet ble vasket ordentlig dagen etter, men doen har vi fått høre at skal "fikses i morgen" hele uken. Det luktet ikke vondt, da det rant fra beholderen, men vi har vært nødt til å ha på sko på doen hele uken på grunn av vannpytten.. Vi fikk aldri noen unnskyldning, eller oppgradering av rommet som vi ba om. Vi ble skuffet over servicen som vi har lest så mye bra om. Beliggenhet er bra om man ønsker bra strand, så kan man heller dra andre steder på øya for å se byene i fjellet slik man ser på bilder.