Aspro Phos

Aspro Phos er et stilrent hotell med et herlig bassengområde for total avkobling, nært stranda i Perissa. Ta en kveldstur til byen og nyt kvelden på Santorini. Dagene kan fylles med bad i bassenget og egne oppdagelsesferder rundt øya.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aspro Phos er e pent og stilrent hotell i noen minutters gange fra den sorte lavastranda i Perissa. Når sola begynner å gå ned kan det passe bra med et besøk til en lokal taverna i Perissa, og utforske det greske kjøkkenet. I Perissa er det flere butikker, bakeri, apotek og matbutikker.

På hotellet finnes det et bassengområde med basseng med en grunnere del. Solsenger, parasoller, bassenghåndklær og en bar. À la carte restaurant som er åpen til lunsj og middag.

Wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-24.00. Bagasjeoppbevaring. Romservice. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Det er cirka 11 kilometer til Thira og cirka 25 kilometer til Oia.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Perivolos & Perissa

Veggera

Veggera ligger utmerket til – midt i sentrum og rett ved stranda. I det fine bassengområdet er det to basseng så her er det fokus på avkobling i behagelige omgivelser og med stor gjestfrihet.

Santo Miramare Resort

Den vakre, stilrene arkitekturen og de rolige omgivelsene på Santo Miramare Resort får deg raskt i feriemodus. De minste har sitt eget basseng hvor de kan plaske og kose seg, mens du lar deg synke ned i jacuzzien.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er typisk for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.

Aqua Blue

Aqua Blue på Santorini er et moderne hotell som ligger på strandpromenaden ved den sorte lavastranda i Perissa. Hotellrestaurant på hotellet med gode greske retter. Langs strandpromenaden er det flere trivelige spisesteder.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et fint hotell med hyggelig atmosfære. Det gjestene setter mest pris på er det herlige bassengområdet, beliggenheten nært strand og det hyggelige personalet. Her bor du i lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.

Amaryllis

Med kort vei til sentrum og bare noen minutters gange fra stranda i Perissa på Santorini ligger det koselige hotellet Amaryllis. Hotellets beliggenhet lokker selvsagt, likeså det fine hotellområdet med bassenget og den fine snackbaren.

Marybill

Marybill liger ideelt til nært stranda og sentrum i Perissa finner man hotell Marybill. Det er ganske et ganske enkelt hotell men et perfekt alternativ for deg som setter mer pris på beliggenhet enn et stort utvalg av fasiliteter. Hotellet har et basseng og det er ikke langt til den svarte lavasandstranda.

Gardenia (Santorini)

Gardenia ligger flott til bare noen minutter fra lavastranda i Perissa. Dagene kan tilbringes ved hotellets basseng eller hvorfor ikke oppdage Santorinis vakre natur og severdigheter?

Perissa Diamond

På Perissa Diamond er det et hyggelig bassengområde og stranda ligger på andre siden av gata. Hotellet ligger i gangavstand til sentrum av Perissa men for å oppleve mer kan du leie bil og oppdage omgivelsene og med av øya Santorini med de kjente og populære byene Oía og Firá.

Andreas Studios

Andreas Studios er et enkelt leilighetshotell i gangavstand til stranda i Perissa. Komfortabelt bassengområde. Litt lenger unna ligger sentrum og havna der du kan ta en båt over til stranda i Kamari.

Sandy's Paradise

Sandy's Paradise ligger noen minutters gange fra sentrum og sandstranda i Perissa. Ønsker du ikke å legge ut på egne eventyr rundt på Santorini kan du slappe av og nyte dagen ved hotellets bassengområde.

Perissa Central

Perissa Central er et enkelt hotell for deg som vil sove godt og ha kort vei til stranda og se mer av vakre Santorini.

Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger som ligger like utenfor stranda i Perivolos og fra hotellet kan du gå til selve Perissa. Nyt dagene ved hotellets basseng for total avkobling.