Veggera

Veggera

  • • Kort vei til stranda
  • • Fint bassengområde
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Veggera ligger utmerket til – midt i sentrum og rett ved stranda. I det fine bassengområdet er det to basseng så her er det fokus på avkobling i behagelige omgivelser og med stor gjestfrihet.


Rom/leiligheter

Kampanjerom for 2-3 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

ryddig og rent
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 20 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Veggera på Santorini består av flere bygninger i lokal byggestil. To bassengområder der det ene har barneseksjon, det andre har en jacuzzi i bassenget. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar. Badehåndklær mot avgift. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift.

Gratis wifi på hele hotellet og stranda. Deponering mot avgift i resepsjonen. Lite og enkelt treningsrom med noen vekter (gratis). Romservice mot avgift. Massasje på stranda mot avgift. Service på stranda. Restauranter, butikker og barer langs strandpromenaden utenfor hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er middag eller lunsj fra á la carte-meny.

Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

  • Vei må krysses for å nå stranda.
  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 450 meter fra hotellet, bagasjen må gjestene selv ta med til hotellet.

Alle hoteller – Perivolos & Perissa

Santo Miramare Resort

Den vakre, stilrene arkitekturen og de rolige omgivelsene på Santo Miramare Resort får deg raskt i feriemodus. De minste har sitt eget basseng hvor de kan plaske og kose seg, mens du lar deg synke ned i jacuzzien.

Gardenia (Santorini)

Gardenia er et mindre, noe slitt hotell som ligger flott til bare noen minutter fra lavastranden, med severdigheter som antikkens Thira innen rekkevidde. Bassengområde og gratis WiFi i resepsjonen!

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er typisk for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.

Aqua Blue

Aqua Blue på Santorini er et moderne hotell som ligger på strandpromenaden ved den sorte lavastranda i Perissa. Hotellrestaurant på hotellet med gode greske retter. Langs strandpromenaden er det flere trivelige spisesteder.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et fint hotell med hyggelig atmosfære. Det gjestene setter mest pris på er det herlige bassengområdet, beliggenheten nært strand og det hyggelige personalet. Her bor du i lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.

Amaryllis

Med kort vei til sentrum og bare noen minutters gange fra stranda i Perissa på Santorini ligger det koselige hotellet Amaryllis. Hotellets beliggenhet lokker selvsagt, likeså det fine hotellområdet med bassenget og den fine snackbaren.

Marybill

Ideell beliggenhet nært stranda og sentrum i Perissa finner man hotell Marybill. Det er ganske et ganske enkelt hotell men et perfekt alternativ for deg som setter mer pris på beliggenhet enn et stort utvalg av fasiliteter. Hotellet har et basseng og det er ikke langt til den svarte lavasandstranda.