Petri Suites

Petri Suites byr ikke bare på gresk gjestfrihet men også pene suiter i moderne stil. Her er det et fint bassengområde med ekstra tykke madrasser for herlig avkobling. En litt lengre spasertur fra hotellet ligger den sorte lavastranda i Perivolos der du også finner barer og restauranter.


Rom/leiligheter

Superiorsuite for 2 personer. Suite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Navnet Petri Suites stammer fra eierens hjemby Petri på Peloponnes og her starter du dagen med en frokostbuffé ved bassenget der også solsenger med tykke madrasser og store parasoller er tilgjengelige for hotellets gjester. Litt ekstra avkobling kan du få i jacuzzien. I poolbaren er det drikke. Bassenghåndklær inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det er drøyt 700 meter til stranda i Perivolos og cirka 900 meter til det sentrale Perivolos. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet trapper til bassengområdet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Perivolos & Perissa

Veggera

Veggera ligger utmerket til – midt i sentrum og rett ved stranda. I det fine bassengområdet er det to basseng så her er det fokus på avkobling i behagelige omgivelser og med stor gjestfrihet.

Santo Miramare Resort

Santo Miramare Resort har en vakker og stilren arkitektur som ligger i rolige omgivelser. Bassengområdet er stort med separat barnebasseng. Hotellet tilbyr også deg som gjest solsenger og parasoller uten ekstra kostnad nede ved lavastranda.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er vanlig for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.

Aqua Blue

Aqua Blue på Santorini er et moderne hotell som ligger på strandpromenaden ved den sorte lavastranda i Perissa. Hotellrestaurant på hotellet med gode greske retter. Langs strandpromenaden er det flere trivelige spisesteder.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et fint hotell med hyggelig atmosfære. Det gjestene setter mest pris på er det herlige bassengområdet, beliggenheten nært strand og det hyggelige personalet. Her bor du i lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.

Marybill

Marybill liger ideelt til nært stranda og sentrum i Perissa finner man hotell Marybill. Det er ganske et ganske enkelt hotell men et perfekt alternativ for deg som setter mer pris på beliggenhet enn et stort utvalg av fasiliteter. Hotellet har et basseng og det er ikke langt til den svarte lavasandstranda.

Gardenia (Santorini)

Gardenia ligger flott til bare noen minutter fra lavastranda i Perissa. Dagene kan tilbringes ved hotellets basseng eller hvorfor ikke oppdage Santorinis vakre natur og severdigheter?

Sandy's Paradise

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sandy's Paradise ligger noen minutters gange fra sentrum og sandstranda i Perissa. Ønsker du ikke å legge ut på egne eventyr rundt på Santorini kan du slappe av og nyte dagen ved hotellets bassengområde.

Aspro Phos

Aspro Phos er et stilrent hotell med et herlig bassengområde for total avkobling, nært stranda i Perissa. Ta en kveldstur til byen og nyt kvelden på Santorini. Dagene kan fylles med bad i bassenget og egne oppdagelsesferder rundt øya.

Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger som ligger like utenfor stranda i Perivolos og fra hotellet kan du gå til selve Perissa. Nyt dagene ved hotellets basseng for total avkobling.

Thera Mare Resort

Thera Mare Resort er et fint hotell som ligger i utkanten av Perissa og i gangavstand til den sorte lavastranda i Perivolos. Hotellet har et basseng og en poolbar. Lei gjerne en bil og se deg om på Santorini med vindmøller, hvite hus og postkortvakker utsikt.