Villa Eleftheria

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er typisk for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Eleftheria består av flere lave bygninger som er bygd i tradisjonell gresk stil. Hotellet passer for deg som vil ha ro i ferien, men samtidig ha hyggelige taverner, stranda og dens aktiviteter innen rekkevidde.

På hotellet er det et mindre basseng med solsenger og parasoller der du kan hvile ut og kanskje lese en god bok. Får du lyst på en forfriskende drink finner du det i poolbaren. Dessuten har du kort vei til den sorte lavastranda om du foretrekker å bade i havet.

Hotellet har en lounge med bar og en liten kafé. Dessuten er det en snackbar/deli som serverer enkle retter. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis parkering.

Byene Perissa og Perivolos deler den samme lange lavastranda og på Perivolos del, den sørlige enden, er det mer liv og røre med ulike vannsporter og strandbarer. Stranda består av varm lavasand og fast bunn, vannet her er veldig klart.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.