Villa Eleftheria

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Villa Eleftheria ligger i den vakre byen Perivolos på Santorinis sørlige kyst. Hotellet har komfortable leiligheter, noen i den hvitkalkede stilen som er typisk for øya. Her kan du slappe av ved det lille bassenget eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastranda. I Perivolos er det kort vei til både tavernaer og barer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Eleftheria består av flere lave bygninger som er bygd i tradisjonell gresk stil. Hotellet passer for deg som vil ha ro i ferien, men samtidig ha hyggelige taverner, stranda og dens aktiviteter innen rekkevidde.

På hotellet er det et mindre basseng med solsenger og parasoller der du kan hvile ut og kanskje lese en god bok. Får du lyst på en forfriskende drink finner du det i poolbaren. Dessuten har du kort vei til den sorte lavastranda om du foretrekker å bade i havet.

Hotellet har en lounge med bar og en liten kafé. Dessuten er det en snackbar/deli som serverer enkle retter. Gratis wifi i fellesområdene. Gratis parkering.

Byene Perissa og Perivolos deler den samme lange lavastranda og på Perivolos del, den sørlige enden, er det mer liv og røre med ulike vannsporter og strandbarer. Stranda består av varm lavasand og fast bunn, vannet her er veldig klart.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Alle hoteller – Perivolos & Perissa

Veggera

Veggera ligger utmerket til – midt i sentrum og rett ved stranda. I det fine bassengområdet er det to basseng så her er det fokus på avkobling i behagelige omgivelser og med stor gjestfrihet.

Santo Miramare Resort

Den vakre, stilrene arkitekturen og de rolige omgivelsene på Santo Miramare Resort får deg raskt i feriemodus. De minste har sitt eget basseng hvor de kan plaske og kose seg, mens du lar deg synke ned i jacuzzien.

Gardenia (Santorini)

Gardenia er et mindre, noe slitt hotell som ligger flott til bare noen minutter fra lavastranden, med severdigheter som antikkens Thira innen rekkevidde. Bassengområde og gratis WiFi i resepsjonen!

Aqua Blue

Aqua Blue på Santorini er et moderne hotell som ligger på strandpromenaden ved den sorte lavastranda i Perissa. Hotellrestaurant på hotellet med gode greske retter. Langs strandpromenaden er det flere trivelige spisesteder.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort i Perissa på Santorini – et fint hotell med hyggelig atmosfære. Det gjestene setter mest pris på er det herlige bassengområdet, beliggenheten nært strand og det hyggelige personalet. Her bor du i lyse dobbeltrom og det diskes opp med frokostbuffé i hotellets restaurant.

Amaryllis

Med kort vei til sentrum og bare noen minutters gange fra stranda i Perissa på Santorini ligger det koselige hotellet Amaryllis. Hotellets beliggenhet lokker selvsagt, likeså det fine hotellområdet med bassenget og den fine snackbaren.

Marybill

Ideell beliggenhet nært stranda og sentrum i Perissa finner man hotell Marybill. Det er ganske et ganske enkelt hotell men et perfekt alternativ for deg som setter mer pris på beliggenhet enn et stort utvalg av fasiliteter. Hotellet har et basseng og det er ikke langt til den svarte lavasandstranda.