Perivolos & Perissa – småbyidyll ved stranda

Perivolos & Perissa

  • • Strandpromenade langs den sorte lavastranda
  • • Vakker natur
  • • Perfekt utgangspunkt for å oppdage Santorini

Lokal service

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men representeres av en lokal, engelsktalende samarbeidspartner. Aktuelle telefonnumre står på billetten.

En reise til Perivolos & Perissa byr på herlig ferie i vakker natur. Høydepunktet i tvillingbyene er den livlige strandpromenaden langs den sorte lavastranda – et utmerket sted for en god middag på en hyggelig restaurant. Her er det flere kaféer, barer og et par nattklubber. Langs hovedgata som går gjennom byen ligger butikker og restauranter vegg i vegg.Fakta om Perivolos & Perissa

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Perivolos/Perissa tar det cirka 30-40 minutter. Transporten foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Svart lavastrand.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
8,9 av 10 Perivolos & Perissa
Våre gjesters vurdering, Basert på 12 vurderinger

Alle feriesteder Santorini

Caldera

Caldera på Santorini er den velkjente fjellsiden med små, hvite sammenhengende hus som er tilpasset fjellskråningen i et harmonisk mønster. Som et ørnerede ligger Santorinis hovedstad Fira oppe på kanten av Caldera. Her finner du også Oia, Firastefani og Imerovigli med en ubeskrivelig vakker utsikt. Dette er postkort-Santorini alle kjenner igjen!

Kamari & Agia Paraskevi

Kamari – den kjente feriebyen på østsiden av Santorini kjent for sin lange svarte lavastrand med rullestein. Reis til Kamari & Agia Paraskevi og nyt varmen på ett av våre hotell ved stranda med basseng eller opplev mer av billedskjønne Santorini på en utflukt.

Vlychada

Vlychada er en liten, rolig fiskerlandsby på sørkysten av Santorini. Her venter en pittoresk havn og hyggelige tavernaer med lokale delikatesser på menyen. Atmosfæren i Vlychada er fredelig og passer for deg som vil koble av og nyte roen.