Afandou Mare

Velkommen til Afandou Mare på Rhodos' østkyst. Her kan hele familien få en morsom og avkoblende ferie. Hotellet som ligger i gangavstand fra stranda og sentrum har en koselig liten hage der bassenget er den naturlige møteplassen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/1-3 personer. Superiorrom 1-3 personer/1-3 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ulike typer solsenger rundt bassenget. Pent rom.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Afandou Mare har et bassengområde med et basseng omgitt av solsenger og parasoller. En snackbar med drikke og enklere retter i nærheten av bassengområdet.

Hotellets restaurant, som serverer frokost og middag fra en tradisjonell gresk meny går sømløst over i et koselig barområde der det daglig er en liten happening ved solnedgang og en kveld i uka underholdning av DJs. Sandvolleyball.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Deler av hotellet er renovert, andre pusset opp vinteren 2024. Knappe 2 kilometer til holdeplassen for lokalbussen som kjører nordover og inn til Rhodos by eller sørover ut mot Lindos. Gangavstend til Afandoustranda. Avstand til sentrum avser Kolymbia, cirka 4,5 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort er med sin utmerkede beliggenhet på stranda, hagen og generøse bassengområder, ett av våre beste Mondo Family hotell. Leilighetene og rom er smakfulle og velutstyrte. Utvalget passer de fleste med sport- og trening, barneklubb, svømmeskole og mulighet for å gjøre morgenyoga, ta en power walk på stranda eller bare slappe av ved voksenbassenget. Mythos' kjøkken inkluderer både det greske kjøkkenet og internasjonale retter og smaker, vegetar, spesialkost og en fin barnebuffé.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!