Rhodos by – livlig by med bra shopping

Rhodos by

  • • Sol, bad og storby i ett!
  • • Middelaldersjarme
  • • Bra shopping

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene på stranda, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Rhodos by

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til de første hotellene i Rhodos by tar det cirka 25 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Rhodos by har to strender, en på vestsiden og en på østsiden. På den vestre stranda, Windy Beach, lufter det deilig i høysesong. Stranda består av grus og stein og understrømmer forekommer. Den østre stranda, Elli Beach, består av grus og sand.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 21°c
des 18°c
7,9 av 10 Rhodos by
Våre gjesters vurdering, Basert på 2222 vurderinger

Finn ditt Rhodos

Hvilket sted på Rhodos passer deg best?  

Finn hvilket sted på Rhodos som passer deg

Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Alle feriesteder Rhodos

Ialyssos, Ixia & Kremasti

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hotell i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Kolymbia & Afandou

Bestill neste reise til en av de herlige turistbyene Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se frem til moderne hotell og en hyggelig hovedgate med eukalyptustrær. Afandou er en av øyas eldste byer og lokker med en av Rhodos' lengste strender – Afandoustranda. Vannet i bukta er krystallklart og holder en behagelig badetemperatur. Nærheten til Rhodos by gjør Afandou og Kolymbia til perfekte feriesteder – her kan du kombinere sol og bad med livlig byliv om kvelden.

Lindos

Reis på ferie til postkortvakre Lindos. Byen er en av Rhodos, og hele Hellas' mest kjente byer med sine hvitkalkede små hus med de klassiske blå dørene, smale gater og et antikk tempel. Dessuten er det fine strender her. Med Apollo bor du komfortabelt på hotell av det litt mer luksuriøse slaget.

Lardos, Kiotari & Pefkos

Legg turen til en av de koselige byene Lardos, Kiotari eller Pefkos og nyt en avslappende og rolig ferie. De tre små byene ligger alle i kort avstand til herlige bad – uansett om det er i små badeviker eller ved lange rullesteinstrender. Vannet er krystallklart og perfekt for deg som liker å snorkle.

Kalithea & Faliraki

Reis til fredfulle Faliraki & Kalithea og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element. Vil du bo ved den fine Falirakistranda tilbyr vi flere gode hotellalternativ!