Finn ditt Rhodos

På Rhodos, som er et av våre mest populære reisemål, finnes det noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som vil gi deg den ultimate ferieopplevelsen.

Afandou & Kolymbia

Her er noen av Rhodos lengste strender og koselige små badeviker. Her ligger Mythos Beach Resort, ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell med barneklubb, svømmeskole og trening. Liker du å trene kan vi anbefale Levante – powered by Playitas.

Les mer om Afandou & Kolymbia

Lindos

En av Hellas mest kjente byer med hvitkalkede små hus med blå dører, smale gater og kulturelle severdigheter. Med oss bor du luksuriøst i Lindos, og reiser du uten barn kan du bestille det romantiske hotellet Lindos Blu som kun tar i mot gjester over 17 år.

Les mer om Lindos

Rhodos by

Det perfekte reisemålet for deg som vil kombinere sol & bad med byliv! Trendy shopping, koselige greske tavernaer, pulserende uteliv og herlige strender. Sørg for å legge turen til den gamle bydelen med middelaldersk atmosfære.

Les mer om Rhodos by

Kalithea & Faliraki

Falirakistrand sies å være en av Rhodos beste strender. I Kalithea og Faliraki kan du for eksempel bo på Epsilon, med høy standard for både familier og par. Er du ute etter en fartsfylt ferie kan du bo på Amada Colossos som har et eget badeland med flere vannsklier.

Les mer om Kalithea & Faliraki

Ialyssos & Ixia

I Ialyssos & Ixia har vi en rekke hotell å velge blant og mange av dem er familievennlige. Liker du vannsport er forholdene for windsurfing perfekte her. Ialyssos & Ixia ligger på vestkysten en kortere taxireise fra Rhodos by. Solnedgangene sett herfra er magiske!

Les mer om Ialyssos & Ixia

Lardos, Kiotari & Pefkos

Ute etter en rolig, genuin gresk småby med nærhet til badeviker og lange rullesteinstrender? I Lardos, Kiotari & Pefkos ligger alt til rette for en slik ferie. For ekstra avslapping, velg med All Inclusive – Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels for eksempel.

Les mer om Lardos, Kiotari & Pefkos

Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.