Ladiko Beach

Hvor bør man bo på Rhodos?

På Rhodos, som er et av våre mest populære reisemål, finnes det noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som vil gi deg den ultimate ferieopplevelsen.

Afandou & Kolymbia

Her er noen av Rhodos lengste strender og mange koselige små badeviker. Her finner du også Mythos Beach Resort, ett av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts med barneklubb, svømmeskole og treningstimer. Du som liker å trene i ferien kan med fordel bo på Levante Beach Resort, sportshotellet for hele familien.

Les mer om Afandou & Kolymbia

Lindos

En av Hellas mest kjente byer med hvitkalkede små hus med blå dører, smale gater og kulturelle severdigheter. Med oss bor du på luksuriøse hotell i Lindos, og reiser du uten barn kan du bestille det romantiske hotellet Lindos Blu som kun tar i mot gjester over 17 år.

Les mer om Lindos

Rhodos by

Det perfekte reisemålet for deg som vil kombinere sol & bad med byliv! Trendy shopping, koselige greske tavernaer, pulserende uteliv og herlige strender. Sørg for å legge turen til den gamle bydelen med middelaldersk atmosfære.

Les mer om Rhodos by

Kalithea & Faliraki

Falirakistranden sies å være en av Rhodos beste strender. I Kalithea og Faliraki kan du for eksempel bo på Epsilon, ett av våre Apollo Mondo Selected-hotell med høy standard for både familier og par. Er du ute etter en fartsfylt ferie kan du bo på Amada Colossos som har et eget badeland med flere vannsklier.

Les mer om Kalithea & Faliraki

Ialyssos & Ixia

I Ialyssos & Ixia ligger det mange familievennlige hotell og liker du vannsport er forholdene for windsurfing perfekte her. Ialyssos & Ixia ligger på vestkysten en kortere taxireise fra Rhodos by. Solnedgangene sett herfra er magiske!

Les mer om Ialyssos & Ixia

Lardos, Kiotari & Pefkos

Rolige, genuine greske byer med nærhet til badeviker og lange rullesteinstrender. I Lardos, Kiotari & Pefkos ligger alt til rette for en deilig ferie. For en ekstra avslappende ferie, bo på ett av våre populære hotell med All Inclusive Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels eller Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa.

Les mer om Lardos, Kiotari & Pefkos