Bilde av: Restaurant på Rhodos med havet i bakgrunn

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker som passer for alle! Øya har mye å by på, her finner du blant annet noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker. Sjekk våre beste tips nedenfor!

Hvor bo på Rhodos?

Er det vanskelig å bestemme seg? Vi hjelper deg med å finne den delen av Rhodos som passer deg best!

Se guiden til hvor du bør bo her

Koselige byer

Lei en bil eller ta lokalbussen og oppdag små idylliske byer på landsbygda der tiden har stått stille.  

Se våre tips til koselige byer

Tips til Rhodos by

Rhodos by har alt – en gammel bykjerne som står på UNESCOs verdensarvliste og nye, moderne områder med bra shopping og trendy utesteder.

Se våre tips til Rhodos by

Severdigheter på Rhodos

På Rhodos er det mange om severdigheter og hyggelige utfluktsmål. Følg i riddernes fotspor, omgi deg med tusenvis av sommerfugler eller besøk et kloster med en svimlende utsikt. 

Se topp 4 severdigheter på Rhodos

Restauranter på Rhodos

På Rhodos finns det mange gode restauranter. Her kan du ta lese våre restauranttips!

Se våre restauranttips

Rhodos beste strender

Rhodos har strender for alle og enhver. Her finnes det både langgrunne, fine sandstrender for barnefamilier og mer bortgjemte strender der du kan være i fred og ro. Hvilken blir din favoritt?

Se våre 8 favorittstrender her

Aktiviteter på Rhodos

På Rhodos har du også mange muligheter til å holde deg i aktivitet! Ta med vennegjengen på go-cart, kår feriemesteren i bowling eller hvorfor ikke snorkle eller lære deg å dykke?

Les mer om aktiviteter på Rhodos

Shopping på Rhodos

På Rhodos er det gode muligheter for å gjøre et kupp for deg som liker å shoppe!  Kjøp med deg typiske suvenirer som keramikk og olje, eller sjekk ut klesutvalget i noen av Rhodos by mange klesbutikker.

Les mer om shopping her

Barnevennlige hoteller

Leter du etter et barnevennlig hotell på Rhodos? Her har vi samlet alle våre hoteller på Rhodos med vannsklier og lekebasseng - perfekt for deg som reiser med barn!

Se barnevennlige hotell her