Ixia & Ialyssos – vakre strender og windsurfing

Ixia & Ialyssos

  • • Familievennlige hotell ved stranda
  • • Fabelaktige solnedganger

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Reis til Ialyssoskysten på vestsiden av Rhodos, og unn deg en behagelig ferie på ett av våre hotell i Ialyssos eller Ixia. Her venter fine strender, hyggelige byer og fantastiske solnedganger.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Ialyssos, Ixia & Kremasti

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til første hotell i Ialyssos tar det cirka 15 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

På vestkysten kan sanden være blandet med rundslipte småstein. Middelhavsvinden Meltemian gir en behagelig bris.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 21°c
des 18°c
8,0 av 10 Ialyssos, Ixia & Kremasti
Våre gjesters vurdering, Basert på 1388 vurderinger

Tips & Inspirasjon

Finn ditt Rhodos og les våre reisetips.

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se våre reisetips til Rhodos

Finn ditt Rhodos

Rhodos er et av våre mest populære reisemål og har noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som passer deg.

Finn hvilket sted på Rhodos som passer deg

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Alle feriesteder Rhodos

Kolymbia & Afandou

Bestill neste reise til en av de herlige turistbyene Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se frem til moderne hotell og en hyggelig hovedgate med eukalyptustrær. Afandou er en av øyas eldste byer og lokker med en av Rhodos' lengste strender – Afandoustranda. Vannet i bukta er krystallklart og holder en behagelig badetemperatur. Nærheten til Rhodos by gjør Afandou og Kolymbia til perfekte feriesteder – her kan du kombinere sol og bad med livlig byliv om kvelden.

Rhodos by

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene på stranda, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Lindos

Reis på ferie til postkortvakre Lindos. Byen er en av Rhodos, og hele Hellas' mest kjente byer med sine hvitkalkede små hus med de klassiske blå dørene, smale gater og et antikk tempel. Dessuten er det fine strender her. Med Apollo bor du komfortabelt på hotell av det litt mer luksuriøse slaget.

Lardos, Kiotari & Pefkos

Legg turen til en av de koselige byene Lardos, Kiotari eller Pefkos og nyt en avslappende og rolig ferie. De tre små byene ligger alle i kort avstand til herlige bad – uansett om det er i små badeviker eller ved lange rullesteinstrender. Vannet er krystallklart og perfekt for deg som liker å snorkle.

Kalithea & Faliraki

Reis til fredfulle Faliraki & Kalithea og fortap deg i pittoreske gater og fine strender, som er som skapt for fartsfylte eventyr i det våte element. Vil du bo ved den fine Falirakistranda tilbyr vi flere gode hotellalternativ!